US Open: Simona Halep este cotata cu a treia sansa la castigarea Grand Slam-ului!

Ne-a mai ramas extrem de putin timp pana la startul US Open – ultimul turneu de Grand Slam din an. In urma rezultatelor din ultimul timp, turneul se anunta a fi unul mai echilibrat decat oricand.


inregistreaza-te - sportingbet


Principalele favorite

Serena Williams

Serena Williams este principala favorita, fiindu-i atribuita o cota de 2.35 pentru victoria finala. Totusi, aceasta nu a jucat in ultimul timp si rezultatele din acest an nu o recomanda drept favorita detasata. Evolutiile sale au fost extrem de fluctuante si lipsa meciurilor in picioare o pot afecta serios. De asemenea, trebuie sa mentionam faptul ca in ultimul timp Serena lasa tuturor impresia ca se apropie de finalul carierei.

Angelique Kerber

Favorita a doua in vederea obtinerii titlului de Grand Slam este Angelique Kerber. Nemtoaica, care tocmai a ratat locul 1 mondial in urma infrangerii in fata Karolinei Pliskova este cotata cu 6.00 pentru a castiga al doilea trofeu de Grand Slam din cariera, dupa ce la inceputul anului triumfa la Australian Open. Totusi, moralul acesteia nu este unul tocmai bun, Angie fiind invinsa atat in finala olimpica de la Rio de catre Monica Puig, cat si in finala de la Cincinnati de catre Pliskova, ratand astfel sansa rocadei cu Serena Williams.

Simona Halep

In fine, cea de-a treia favorita este nimeni alta decat Simona Halep. Sportingbet listeaza victoria finala a romancei cu 9.00. Cu certitudine, jucatoarea din Constanta trece printr-una din cele mai bune perioade a carierei din punctul de vedere al calitatii jocului. Pana in semifinalele de la Cincinnati, Simona avea o serie extrem de buna de 13 partide consecutiv castigate. De asemenea, putem mentiona faptul ca cele 13 victorii au fost incadrate de doua infrangeri cu Angelique Kerber – prima dintre ele fiind la Wimbledon. Chiar si asa, Simona a ajuns intr-un punct al carierei in care ar trebui sa demonstreze faptul ca are taria necesara de caracter pentru a putea fi incununata cu unul dintre cele mai importante trofee ale tenisului.

In continuare, favoritele de la US Open sunt Garibine Muguruza (cota 13.00), Madison Keys (cota 17.00), Petra Kvitova (cota 21.00), Belinda Bencic (cota 23.00) si Agnieszka Radwanska (cota 29.00).

Iata si restul cotelor pentru castigarea US Open

us open

Inainte de a incheia, echipa Pariuri1x2 doreste sa ureze mult succes tuturor fetelor ce vor concurca pentru titlul de Grand Slam de la US Open si, in special, transmite mult succes Simonei Halep! Speram ca Super-Simo sa ne faca din nou mandri ca suntem romani!


Pariaza pe echipa favorita cu un Pariu fara Risc de la Sportingbet!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu