UTA Arad si FC Voluntari joaca barajul pentru Liga 1

uta arad

Pentru ultimul loc in sezonul viitor de Liga 1 se vor duela FC Voluntari, ocupanta locului 6 la finalul playout-ului din Liga 1, si UTA Batrana Doamna, echipa care a castigat barajul ocupantelor locurilor secunde din Liga 2.

inregistreaza-te - unibet

In primul sezon de Liga 2 dupa promovarea din al treilea esalon, UTA Batrana Doamna a intors spectaculos rezultatul din mansa tur a barajului cu Dunarea Calarasi, impunandu-se cu 4-1 dupa prelungiri.

Dunarea Calarasi a castigat pe teren propriu, cu 3-1, desi dupa aspectul jocului scorul ar fi putut fi mult mai consistent in favoarea gazdelor. Aradenii au promis la unison ca vor intoarce rezultatul si in mai putin de o repriza soarta calificarii basculase in favoarea banatenilor dupa doua goluri marcate in primele 45 de minute.

UTA s-a distantat la 3-0 in inferioritate numerica, dar Dunarea Calarasi avea sa trimita meciul in prelungiri prin reusita lui Balint din ultimele minute.

Rus, jucator intrat la UTA in repriza a doua, si-a trecut in cont dubla prin golul marcat in prima repriza a prelungirilor si astfel au fost evitate loviturile de la 11 metri pentru departajare.

Pentru UTA ce e mai greu abia acum incepe, formatia aradeana urmand a intalni peste doar patru zile pe FC Voluntari. O noua deplasare lunga pentru echipa lui Roland Nagy impotriva unui adversar de un cu totul alt calibru.

FC Voluntari a disputat ultimul meci al sezonului din playout pe 29 mai, cand a remiza in deplasare cu Concordia Chiajna (1-1), in timp ce UTA Batrana Doamna a disputat doua meciuri in plus la care se adauga deplasarea cu FC Brasov din ultima etapa a fazei playout. Meci in urma caruia UTA a ocupat locul al doilea de baraj, in extremis, in fata celor de la CS Mioveni.

Prima mansa a barajului pentru Liga 1 se joaca miercuri, 8 iunie, la Voluntari de la ora 18:30, pentru ca returul sa fie programat duminica, 12 iunie, la Arad de la ora 13:00.

Pachetul de Bun Venit Unibet iti ofera DOUA Pariuri fara Risc, Transmisiuni Live si Cote de Top

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu