UTA Arad si Poli Timisoara se intalnesc in barajul pentru promovarea/mentinerea in Liga 1!

Sezonul propriu-zis din Liga 1 s-a incheiat, clasamentele din play-out si play-off sunt incheiate, insa mai avem inca 2 partide pana la finalul stagiunii! Ultima echipa ce va fi prezenta in urmatoarea editie a campionatului romanesc va fi decisa in urma barajului dintre UTA Arad si Poli Timisoara, ce se va disputa in dubla mansa.


Barajul pentru mentinerea/promovarea in Liga 1

UTA Arad, ocupanta pozitiei cu numarul 3 in Liga a 2-a si Poli Timisoara, ce a incheiat Liga 1 pe antepenultima pozitie se vor duela pentru ultimul loc ramas disponibil in primul esalon al fotbalului romanesc. Disputa va avea loc in dubla mansa, prima urmand sa se joace duminica (11 iunie) pe stadoionul Francisv von Neumann din Arad, in vreme ce returul va avea loc vinerea viitoare pe Dan Paltinisanu, in Timisoara. Ambele partide sunt programate pentru ora 21:00.

Rivalitatea dintre UTA Arad si Poli Timisoara

Rivalitatea dintre cele doua formatii este probabil a doua ca intensitate din fotbalul romanesc, dupa Steaua si Dinamo. Atat pozitionarea celor doua orase pe harta Romaniei, cat si „ciocnirile” numeroase de-a lungul anilor dintre cele doua galerii au facut duelul dintre UTA si Poli Timisoara un adevarat derby. Ne asteptam ca la ambele partide de baraj sa asistam la coregrafii extraordinare din partea fanilor celor doua echipe, cat si la extrem de multa tensiune.


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu