Va juca Simona Halep la Stuttgart? Constanteanca a renuntat la Fed Cup!

simona halep

Conform programului anuntat, Simona Halep ar urma sa participe la turneul WTA de la Stuttgart, intre 19 si 25 aprilie, dar s-a retras din echipa Romaniei de Fed Cup, ce intalneste saptamana viitoare Italia.

Urmărește evenimentele pe LiveScore Pariuri1x2.ro

Federatia Romana de Tenis a anuntat ca Simona Halep nu va putea juca pentru echipa Romaniei in Fed Cup, ce intalneste Italia in 16 si 17 aprilie. In locul Simonei, capitanul Monica Niculescu a convocat-o pe Elena Gabriela Ruse. Astfel, echipa Romaniei arata asa: Patricia Tig, Irina Bara, Mihaela Buzarnescu, Monica Niculescu si Elena Gabriela Ruse. Castigatoarea disputei de la Cluj va evolua in sezonul viitor al Grupei Mondiale din Fed Cup.

Simona a motivat faptul ca nu s-a refacut la timp dupa accidentarea la umar suferita la Miami si nu s-a putut antrena in aceasta perioada. Conform tintarului sau, constanteanca ar urma sa participe la turneul WTA de la Stuttgart, programat intre 19 si 25 aprilie. Nicio decizie nu a fost inca luata pentru competitia germana, ce o prezinta inca pe Halep pe site-ul oficial la jucatoarele participante. Daca va ajunge la Stuttgart, Halep va fi cap de serie numarul 2, dupa lidera mondiala Ashleigh Barty. In afara lor, nu vor lipsi Sofia Kenin, Elina Svitolina, Karolina Pliskova, Aryna Sabalenka sau Petra Kvitova.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Nu stii ce sa pariezi acum? Investeste-ti banii in castigatoarea de la Roland Garros! Simona Halep a primit cota 6.50 sa triumfe, in timp ce, favorita principala este campioana din 2020, Iga Swiatek (cota 6.00). De asemenea, careul favoritelor este completat de Garbine Muguruza (cota 8.00) si Ashleigh Barty (cota 10.00). Acceseaza rubrica pariurilor speciale la Betano si pariaza ACUM pe favorita ta!

Castiga Roland Garros 2021 – Pariaza la Betano!

Iga Swiatek – cota 6.00
Simona Halep – cota 6.50
Garbine Muguruza – cota 8.00


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu