Va mai amintiti de Ngadeu-Ngadjui? Sezon fulminant pentru fostul jucator al celor de la FC Botosani!

Michael Ngadeu Ngadjui, fotbalist care a evoluat timp de doi ani in tricoul celor de la FC Botosani in Liga 1, are parte de un an 2017 de vis. Dupa ce a cucerit in urma cu aproximativ patru luni de zile Cupa Africii pe Natiuni cu nationala Camerunului, fundasul in varsta de 26 de ani a reusit sa cucereasca astazi, 27 mai, campionatul primei ligi din Cehia, evoluand pentru formatia din capitala, Slavia Praga.


El a declansat nebunia

Astazi, in ultima etapa a campionatului ceh, Slavia Praga a reusit sa castige titlul dupa o pauza de opt ani de zile, invingand-o pe teren propriu pe modesta Brno cu scorul de 4-0. Gazdele nu au avut probleme in a gestiona partida, fiind favorite certe si la casele de pariuri (1.15) inaintea startului meciului.

2 milioane de euro este cota de piata a lui Ngadeu-Ngadjui, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com;

Totusi, cireasa de pe tort i-a apartinut lui Michael Ngadeu-Ngadjui. Culegand o minge de la centrul terenului in minutul 67, acesta a patruns cu balonul la picior catre poarta adversa si, din pozitie centrala, l-a invins pe goalkeeper-ul oaspetilor, Vesely, cu un sut superb la firul ierbii, de la 25 de metri, consfintind astfel scorul final.

6 goluri a inscris Ngadeu in acest sezon in tricoul noii campioane a Cehiei, Slavia Praga;

Vezi AICI golurile partidei!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu