Variatii de cote la Crystal Palace – Everton: Vezi ce indica acum!

Crystal Palace faniCrystal Palace – Everton! Bookmakerii au surprins initial, prin felul in care au gandit cotele acestui joc. Everton pornea cu prima sansa la victorie, desi cele mai recente prestatii, precum si problemele de lot ale celor doua, inaintea meciului direct de astazi, transmiteau exact mesajul opus.

Intre timp, cotele si-au revenit. Cu o scadere de la 3.20, pana la 2.50-2.60, Crystal Palace porneste acum usor favorita la toate casele de pariuri importante.

Crystal Palace vs Everton

„Vulturii” sunt in crestere constanta de cand au intrat pe mana lui Pardew. Palace nu a mai pierdut de 4 etape, iar in ultimele doua s-a impus: 2-1 acasa cu Tottenham si 3-2 la Burnley. Forma excelenta a fost reconfirmata in FA Cup. Dupa ce a spulberat-o pe Dover Athletic, saptamana trecuta, Crystal Palace a reusit sa o scoata din competitie si pe mult mai galonata Southampton. Londonezii s-au impus cu 3-2 in deplasare!

De partea cealalta, Everton nu se regaseste. Nu a mai castigat un meci oficial de o luna si jumatate, iar in precedentele 10 etape, a bifat doar un succes. In ultimele 5 deplasari, tot atatea infrangeri pentru trupa lui Mratinez. Everton este in criza, iar daca lucrurile vor continua in acelasi fel, „caramelele” vor avea un final de stagiune extrem de incins.

Echipele probabile

Jedinak si Bolasie sunt singurele absente ale gazdelor de astazi. Ambii jucatori sunt plecati la nationale.
Martinezi nu poate conta pe Howard, Pienaar si Osman, accidentati. Atsu este la Cupa Africii. James McCarthy, Darron Gibson, Sylvain Distin si Tony Hibbertsunt incerti, cu sanse scazute de a evolua pe Selhurst Park.

Crystal Palace: Speroni – Ward, Dann, Delaney, Kelly – Puncheon, McArthur, Ledley, Zaha – Sanogo, Gayle
Everton: Robles – Coleman, Stones, Jagielka, Baines – Barry, Besic – McGeady, Barkley, Naismith – Lukaku

Concluzii

Ca va fi un meci echilibrat, stim deja. Sunt insa sanse sa o vedem pe Palace ajungand la 5 meciuri consecutive de campionat, fara infrangere. 1x e un pariu oferi in cota 1.45, varianta 1 cu handicap 0 primind cotatia 1.68. Un gol al gazdelor n-ar trebui sa lipseasca, dar si Everton are o ofensiva destul de penetranta.


 

Primera Division: Azi joaca Real Madrid!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu