Vasile Miriuta, demis de la Dinamo pana la finalul sezonului regulat? Cotele scenariului sunt excelente!

Desi primeste in continuare multa incredere din partea conducerii lui Dinamo, Vasile Miriuta nu impresioneaza pana acum pe banca “alb-rosilor”. Venit drept o varianta solida dupa plecarea lui Cosmin Contra la nationala, Vasile nu i-a urcat pe “caini” nici macar pe loc de play-off in acest moment, iar acest fapt ar putea deveni fatal la sfarsitul sezonului.


O noua varianta marca “Pariuri de la utilizatori”

Promotia oferita de catre agentia de pariuri on-line Winmasters, “Pariuri de la utilizatori”, arhicunoscuta deja in randul cititorilor Pariuri1x2, vine cu o noua sugestie. Dupa zeci si zeci de propuneri oferite de catre redactia noastra, plusam cu un pariu cel putin interesant, care il are drept protagonist pe actualul principal al “cainilor”, Vasile Miriuta.


Nu e play-off, e out!

Chiar daca a venit drept o solutie salvatoare la Dinamo, Miriuta nu pare ca ar fi schimbat ceva radical in jocul “cainilor”. Cu doar un singur succes in cele patru etape pe banca “alb-rosilor”, scaunul lui Vasile este amenintat in primul rand de evolutiile lui Dinamo. Jocul “cainilor” este unul lamentabil momentan si, daca lucrurile vor decurge in aceeasi maniera, gruparea din capitala risca sa nu prinda nici macar un loc de play-off, in conditiile in care CSMS Iasi si ACS Poli se afla si ele la egalitate de puncte cu Dinamo. In consecinta, cine crede ca Vasile Miriuta va pleca de la Dinamo pana la finalul sezonului regulat, poate beneficia de o cota excelenta de 2.50. Desigur, exista si varianta reversului, care primeste o cota mult mai mica, de 1.45.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu