Vestea pe care o asteptau toti fanii! Bayern Munchen reia antrenamentele!

Gruparea Bayern Munchen a anuntat oficial reluarea antrenamentelor „in grupuri mici”, incepand de azi, respectand insa prevederile guvernului german privind precautiile din aceasta perioada.

Sursa foto: Facebook

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Urmareste pagina noastra de Facebook!

Campioana Germaniei, Bayern Munchen, incepe de azi antrenamentele! Formatia lui Hansi Flick, ce tocmai a fost confirmat in functie pana in 2023, se va antrena „in grupuri mici”. Bavarezii au anuntat pe contul oficial de Twitter aceasta decizie, motivand faptul ca se vor lua toate masurile de preventie necesare in aceasta perioada. Bundesliga a fost suspendata in 13 martie initial, pana in 2 aprilie, dar o intalnire cu toate cluburile din 31 martie a decis prelungirea suspendarii pana in 30 aprilie, cel putin. Comunicatul oficial al lui Bayern anunta ca jucatorii vor reveni la antrenamente, dar roaga suporterii sa stea departe de terenurile campioanei.

„Prima echipă a gruparii FC Bayern Munchen va reveni la antrenamentele de la Sabener Strasse în grupuri mici începând de luni, 6 aprilie. Acest lucru se va realiza în coordonare cu politica guvernamentală și cu autoritățile competente. Absolut toate reglementările privind igiena si siguranta vor fi respectate cu strictețe.” se arata in comunicat.

„Pregatirea va avea loc fără ca membrii publicului să fie prezenți.Pentru a încetini în continuare răspândirea coronavirusului, FC Bayern solicită fanilor să continue să urmeze instrucțiunile autorităților și, prin urmare, vă rugăm să nu veniți pe terenul de antrenament al FC Bayern.” au mai specificat oficialii bavarezilor.

kahn

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu