Vesti bune: Se redeschid casele de pariuri! Vezi de cand »»

Noile masuri de relaxare, care vor intra in vigoare incepand cu data de 15 iunie, vizeaza si casele de pariuri. 

Astfel, in sedinta de Guvern din aceasta seara, premierul Ludovic Orban a anuntat ca incepand cu 15 iunie mai multe restrictii vor fi ridicate. Conform celor spuse de  primul ministru al României, dupa data amintita se vor redeschide inclusiv casele de pariuri. Cu alte cuvinte, teoretic, de luni 15 iunie vom putea paria din nou la agentiile terestre. 

Ramane de vazut, totusi, in ce conditii casele de pariuri isi vor putea relua activitatea. Se merge in continuare pe ideea de distantare intre clienti, ca in magazinele de tip super market, nefiind exclus ca masurile ce se impun din acest punct de vedere sa afecteze activitatea unor agentii. Se discutase chiar de posibilitate ca intre aparate de jocuri de sloturi sa se impuna distanta cunoscuta, de minim un metru și jumatate, chiar 2. Daca in sediile mari acest lucru ar fi posibil, in alte locatii, mai mici, nu ar exista practic decat solutia de a monta un singur aparat de acest tip, maxim doua. In acest conditii,  pentru o serie de operatori redeschiderea tuturor agentiilor ar putea fi, pentru moment, neprofitabila.

Aici ai toate pariurile pe weekend!

Oricum am pune problema, redeschiderea caselor de pariuri vine intr-un moment excelent pentru pariori. Din acest weekend se reiau in forta mai multe campionate importante ale Europei, printre care si Liga 1. Intrecerea interna ne aduce inca din prima runda a mini-returului un super derby pentru titlu: CFR Cluj – FCSB.  De asemenea, reincepe La Liga, competitie ce ne va propune, pana la mijlocul lunii urmatoare, noi episoade ale bataliei de la distanta pentru titlu dintre Barcelona si Real Madrid. In plus, de pe 19 iunie reincepe Premier League, urmata de Serie A. Sa fie fotbal!

Toate aceste evenimente si competitii vor fi analizate de redactia Pariuri1x2.ro. Startul a fost dat: Vezi aici cele mai tari analize si ponturi pentru meciurile weekendului!

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 1


Lasa un comentariu