VEZI AICI cotele si tabloul masculin de la US OPEN 2019!

Saptamana viitoare va debuta o noua editie a turneului de Mare Slem de la New York, US Open 2019. Campionul en-titre este actualul lider mondial Novak Djokovic, iar rivalii Rafael Nadal, Roger Federer sau Dominic Thiem isi doresc sa triumfe. Joi s-a tras la sorti tabloul de concurs, iar spectacolul este garantat, si de aceasta data!

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Novak Djokovic va avea un tablou favorabil in drumul sau spre al 17-lea titlu de Mare Slem. Sarbul nu va intalni adversari „periculosi” pana in sferturile de finala, unde poate da peste Daniil Medvedev, rusul ce l-a invins de 2 ori in acest sezon pe Djokovic. In semifinale, liderul mondial poate juca un nou clasic cu Roger Federer, elvetian ce a fost pe partea de tablou a lui Rafael Nadal la ultimele 3 turnee de Mare Slem.

Ibericul poate avea ca adversari tenismeni ce prefera jocul in forta, ca Fernando Verdasco, John Isner, Alexander Zverev sau Dominic Thiem, dar tabloul se poate „deschide”, odata cu eventualele surprize. Ne aducem aminte cu placere de partida epica din sezonul trecut, dintre Nadal si Thiem, cand spaniolul a invins inextremis dupa 5 seturi spectacol.

In mod normal, Roger Federer nu ar trebui sa aiba probleme in a bifa semifinala, insa elvetianul nu a mai impresionat la US Open, pierzand ultima data chiar in fata australianului John Millman. Federer va incepe turneul cu un jucator venit din calificari, iar un test important poate fi in turul 4, cu belgianul David Goffin, finalist la Cincinnati.

Cele mai interesante meciuri de la US Open 2019

Pariaza variantele la Betano! Ai bonus 500 lei! »» Click AICI pentru detalii!

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu