Vezi cand revine Halep pe teren si cum e cotata la US Open!

Australian Open HalepIn ciuda prestatiei dezamagitoare de la Wimbledon, Simona Halep si-a aparat a 3-a pozitie in clasamentul WTA. Ca si anul trecut, dupa Grand Slem-ul de la Londra, Simona si-a luat o pauza mai lunga, in care pregateste evolutiile din cadrul turneelor pe hard, dar si participarea la US Open.

Revenire pe pamant american

Astfel, Halep va reveni in circuit peste mai bine de o luna, pe data de 17 august, cand se da startul turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati. In 2014, Simona a atins sferturile intrecerii americane, unde a pierdut, in 3 seturi, la Maria Sharapova.
Halep va evolua apoi, incepand cu 24 august, la Connecticut Open, turneul organizat la New Heaven. In 2013, Simona a castigat competita, dar in 2014 a parasit-o inca din turul secund.

US OPEN

Incepand cu 31 august, jucatoarea noastra va participa la US Open. In cadrul ultimului turneu de Grand Slem al anului, Halep spera sa-si depaseasca performanta din 2014, cand a fost eliminata de Lucic-Baroni in turul 3. Bookmakerii considera ca isi poate atinge tinta, la pariuri, Simona fiind, cu o cota de 10, a 4-a favorita. Tenismena noastra este devansata in topul cotatiilor de S.Williams (cota 2.25), Azarenka (6.00) si Sharapova (8.00).

10.00 e cota pentru un succes al Simonei Halep la US Open.


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu