Start in grupele UCL la handabal feminin: Romania, ca Spania la fotbal!

Avand al 5-lea clasament ca valoare din lume, dupa Ungaria, Danemarca, Rusia si Norvegia, Romania a avut posibilitate de a inscrie 2 echipe la startul stagiunii 2015-2016 de Liga Campionilor la handbal feminin. HCM Baia mare a jucat un tur preliminar, depasit fara emotii,  in timp ce CSM Bucuresti a intrat direct in faza grupelor.

Atat HCM casi CSM sunt cotate excelent in ceea ce priveste prestatiile din primele partide ale grupelor.

Grupa A: Larvik, Krim, Rostov, Baia Mare

Pentru accederea in grupele principale, Elisei si compania vor lupta contra unor echipe de prestigiu, in frunte cu Larvik. Cele doua au fost rivale si in stagiunea 2014-2015 a Ligii, atat in aceasta faza, cat si in grupele principale. Larvik a castigat atunci toate cele 4 meciuri, in drumul sau catre finala pierduta contra lui Buducnost. Chiar si asa, HCM a bifat o performanta importanta, atingand sferturile intrecerii.

Krim – HCM Baia Mare

Formatia noastra va debuta in grupa pe terenul slovenelor de la Krim  Ljubljana. Jocul este programat vineri, incepand cu ora  20:00. Desi au fost repartizate in ultima urna la tragerea la sorti, fata de Krim, componenta a urnei a 2-a, HCM este cotata la pariuri mare favorita a disputei. 1.12 este cota oferita baimarencelor pentru un debut cu dreptul in Liga Campionilor.

Grupa D: Buducnost, CSM Bucuresti, Savehof, MKS Lublin

Repartizata in una a doua valorica, CSM Bucuresti a intrat direct in faza grupelor. Aici bucurestencele se vor duela chiar cu detinatoarea trofeului, Buducnost Podgorica, trupa pentru care evolueaza vedeta nationalei Romaniei, Cristina Neagu. Meciurile directe dintre CSM si Buducnost sunt programate pe 1 si 8 noiembrie, cu o prima partida ce se va disputa la Bucuresti.

CSM Bucuresti – MKS Lublin

In prima disputa, vineri, de la ora 18:00, bucurestencele intalnesc cel mai slab cotat adversar al grupei, MKS Lublin. Conform cotatiilor, CSM va trece la pas de adversara polona. Doar 1.03 are cota pariul pe echipa noastra, dar se poate opta pentru varianta unei victorii cu handicap -8.5, la o cota de 1.90. Pentru o cota de 1.95 avem pariul peste 55.5 puncte in meci.


Oferta imbatabila: Primesti gratis si banii si ponturile! 


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu