Vezi ce cotă are FCSB pentru calificarea în grupa Ligii Campionilor!

fcsb

FCSB campioana României

Echipa patronată de George Becali a dominat autoritar campania curentă din Superligă, iar în ultimele 3 runde, FCSB și-a permis să își menajeze jucătorii importanți.

FCSB câștigat titlul după o pauză de 9 ani

FCSB a încheiat sezonul regulat cu un avans de 9 puncte în fața Rapidului. În timp ce giuleștenii au obținut puncte doar cu marea rivală locală în play-off, clubul din Pipera a gestionat perfect situația și a dobândit un avans de 12 puncte față de CSU Craiova și CFR Cluj cu doar 3 etape înainte de încheierea campaniei. După sărbătoarea cuceririi trofeului din Superligă jucătorii importanți ai FCSB-ului au fost menajați, iar trupa antrenată de Haralambous & Pintilii a pierdut în ultimele 3 etape din play-off.

Echipa lui Becali se întărește înaintea preliminariilor Ligii Campionilor

Patronul FCSB, George Becali, a anunțat că va încerca să întărească lotul înaintea duelurilor puternice din preliminariile Ligii Campionilor. Latifundiarul din Pipera i-a plătit clauza atacantului Daniel Popa (Universitatea Cluj), atacant ce a marcat 11 goluri și a livrat alte 5 pase decisive în sezonul curent. David Kiki, fost fundaș stânga la Farul Constanța, a fost adus de Becali în această vară. Fotbalistul beninez ar putea reprezenta o soluție pentru poziția de fundaș stânga, în condițiile în care Radunovic ar putea părăsi clubul în iarnă.

Tudor Băluță (Farul Constanța) și Alexandru Chipciu (Universitatea Cluj) sunt alte nume rostite de patronul FCSB în această perioadă. Latifundiarul are nevoie de un lot numeros în condițiile în care se va lupta pe 3 fronturi în campania curentă.

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

FCSB este cap de serie în primul tur preliminar al Ligii Campionilor

Campioana României ar trebui să aibă o misiune facilă în primul tur preliminar al UCL. Adversarele posibile ale bucureștenilor sunt:

  • Borac Banja Luka (Bosnia și Herțegovina)
  • Dinamo Batumi (Georgia)
  • Celje (Slovenia)
  • Hamrun Spartans (Malta)
  • Larne (Irlanda de Nord)
  • Dinamo Minsk (Belarus)
  • Panevezys (Lituania)
  • Ordabasy (Kazahstan)
  • Vikingur Reykjavik (Islanda)
  • Struga Trim-Lum (Macedonia de Nord)
  • Differdange 03 (Luxemburg)
  • Decic (Muntenegru)
  • Egnatia (Albania)
  • UE Santa Coloma (Andorra)
  • AC Virtus (San Marino)

Lucrurile se schimbă în turul secund când FCSB nu mai este cap de serie din cauza coeficientului scăzut. Campioana României s-ar putea duela cu Dinamo Zagreb, PAOK Salonic, Bodo/Glimt, Midtjylland, Sparta Praga, Malmo, Apoel, Ferencvaros, Qarabag sau Slovan Bratislava în această fază a competiției.

Situația devine și mai complicată în turul al 3-lea când intră în cursă echipe precum Rangers, Slavia, Praga, Salzburg sau Lille. De altfel, FCSB s-ar putea duela în play-off-ul Ligii Campionilor cu Sahtior Donetsk, Steaua Rosie Belgrad, Young Boys sau Galatasaray.

Cotă 8.00 pentru calificarea în Grupa Ligii Campionilor

Misiunea lui FCSB va fi foarte dificilă în acest sezon al Ligii Campionilor. Deși pornește favorită în primul tur preliminar, situația se schimbă radical în cel de-al doilea tur preliminar. Lotul bucureștenilor are nevoie de îmbunătățiri, iar venirile lui Kiki și Daniel Popa nu par suficiente pentru calificarea în cea mai importantă competiție intercluburi. Gigi Becali trebuie să bage mâna adânc în buzunar și să investească pentru a putea sa revină în grupa Ligii Campionilor, această performanță nemaifiind reușită în ultimele 11 sezoane.

FCSB

 

 

PARIAZĂ ACUM!


Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu