Vezi cotele si programul sferturilor de finala ale turneului de baschet masculin de la Jocurile Olimpice!

S-au stabilit cotele si programul sferturilor de finala din cadrul turneului olimpic de baschet masculin! Asa cum era de asteptat, echipa Statelor Unite a terminat grupa A pe primul loc cu maximum de puncte. Croatia a furnizat surpriza, impunandu-se in grupa B. Duelurile pentru calificarea in semifinale vor avea loc incepand de miercuri, 17 august, in direct pe posturile Televiziunii Romane. 


Programul sferturilor de finala

17.08.2016

17:00 Argentina – Lituania

20:30 Spania – Franta

18.08.2016

00:45 SUA – Argentina

04:15 Croatia – Serbia


COTEBASCHET


Lucrurile in grupa A au fost destul de simple, SUA calificandu-se de pe prima pozitie, in ciuda faptului ca jocul lor nu a fost unul grozav. De altfel, antrenorul acestora, Mike Krzyzewski, a criticat la ultima conferinta de presa modul in care se apara elevii sai.

A doua pozitie a fost ocupata de frumoasa echipa a Australiei cu 9 puncte. Dellavedova & co. au surprins prin jocul extrem de eficient si de spectaculos pe care l-au etalat la Rio, reusind 4 victorii in 5 partide disputate.


 Citeste si:

• JO: Andrei Muntean e o speranta a gimnasticii masculine. Urmareste-l in finala la paralele
• JO: Vezi cotele romanilor de la lupte greco-romane. Alina Rotaru e prezenta in calificari la saritura in lungime

Francezii se califica de pe pozitia a treia, ajungand in sferturile de finala ale Jocurilor Olimpice dupa ce in urma cu cateva saptamani au tremurat serios pentru calificarea la Rio, fiind nevoiti sa castige un pre-turneu disputat in Filipine.

Serbia se califica de pe ultimul loc, depasind doar outsiderele China si Venezuela.


GRUPAA


In grupa B lucrurile au fost mult mai complicate, patru echipe terminand cu acelasi numar de puncte. Calificarea s-a jucat pana in ultima secunda, Spania reusind sa obtina biletele pentru sferturile de finala pe ultima suta de metri.

Dupa multe calcule care au implicat rezultatele din intalnirile directe si cosaverajul, Croatia este cea care termina grupa pe prima pozitie.

Campionii europenii en-titre se califica de pe locul al doilea dupa un inceput foarte slab in care au fost invinsi de Croatia si Brazilia. In partea a doua, Pau & co. s-au trezit la viata, reusind sa treaca fara probleme de selectionatele Nigeriei, Lituaniei si Argentinei.


inregistreaza-te - unibet


Lituania continua sa puna probleme granzilor din baschetul masculin, reusind o noua mare performanta. Daca anul trecut reuseau sa ajunga pana in finala Campionatului European, la editia din acest an a Jocurilor Olimpice, balticii se califica in sfarturile de finala gratie unui inceput excelent cu 3 victorii din 3 meciuri.

In fine, Argentina este echipa care merge mai departe de pe ultima pozitie din grupa, victoria din overtime obtinuta in fata Braziliei facand diferenta.


GRUPAB


 

 

Campionatul Pariorilor – Castiga premii totale de 7000 RON oferite luna de luna!

Sursa imagine: http://www.nba.com

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu