Victor Valdes debuteaza pentru Man. United! Vezi care va fi primul meci

Victor ValdesDupa doua partide de campionat in care a fost rezerva lui De Gea, cele cu QPR si Soutampton, Valdes este pregatit sa-si faca debutul in tricoul noii sale echipe. Potrivit presei engleze, fostul portar al Barcelonei va fi titularizat de Van Gaal vineri, in deplasarea de FA Cup a „diavolilor”, pe terenul lui Cambridge.

Sursa foto: wall–art.com

Campion mondial cu naţionala Spaniei, triplu castigator al Ligii Campionilor si sextuplu al primei ligi spaniole, Valdes s-a departit de Barcelona in vara lui 2014. Acesta va fi primul sau joc, dupa o lunga absenta cauzata de grava accidentare suferita la ligamente, in meciul Barcelona – Celta Vigo din martie 2014. In varsta de 33 de ani, Valdes s-a aflat in atentia mai multor echipe de top. In cele din urma a semnat, la inceputul acestui an, cu Manchester United, club de care va fi legat in urmatoarele 18 luni.

Ca o coincidenta, tot peste un an si jumatate expira si intelegerea lui De Gea cu clubul de pe Old Trafford, care ar fi tentat sa-l vanda, in cazul unei oferte foarte bune. Pretul stabilit de United pentru De Gea este de peste 50 de milioane de euro.

Pe cine va mai miza Van Gaal, la Cambridge

United nu are un program foarte incarcat in aceasta perioada. Dupa meciul cu Cambridge, formatie de liga a 4-a, Manchester United va avea mai bine de o saptamana la dispozitie, pentru a pregati urmatorul joc, cel de campionat cu Leicester, programat pe Old Trafford.

In aceste conditii, Van Gaal isi poate permite luxul de a incepe cu o parte dintre titulari, insa in aceeasi masura, va da credit si unor jucatori mai putin utilizati.  Asa s-a intamplat si la Yovil, in turul anterior al FA Cup (2-0 pentru „diavoli”). Atunci, tehnicianul batav i-a aruncat in lupta din primul minute pe Smalling, Falcao, Rooney sau Herrera, a apelat pe parcurs la Di Maria si Mata, lasandu-i pe teren timp de 90 de minute, pe Wilson, McNair sau Blackett.

Echipa probabila a lui Manchester United: Valdes – McNair, Smalling, Blackett – Valencia, Herrera, Carrick, Fletcher, Blind – Falcao, Wilson

La pariuri, Mancester United are cota 1.22 pentru o victorie, respectiv 1.57 pentru un succes la cel putin 2 goluri diferenta.

 

Weeekend cu fotbal din Primera: Avancronica etape

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu