Weeekend cu fotbal din Primera: Avancronica etapei

La Liga

Primera Division siglePrimera Division ne pregateste pentru acest final de saptamana, alte 10 confruntari extrem de interesante. Este vorba de partidele contand pentru runda cu numarul 20, prima a returului.

Premergator etapei, Real Madrid este lider, cu 45 de puncte, unul in plus fata de Barcelona. Trupa lui Ancelotti are si un meci mai putin jucat. Pe locul 3, la 4 puncte distanta de lider, Atletico Madrid.  Sevilla (39 de puncte) , Valencia (38 de puncte), poate chiar si Villarreal (35 de puncte), au tinte comune: pozitiile 3-4 si accederea in Liga Campionilor.

Meciurile de sambata

Real Madrid va deschide runda. Sambata, de la ora 17:00, „galacticii” joaca pe terenul Cordobei. Gazdele sunt in crestere de forma, insa …cu Real nu te pui!

Barcelona va evolua tot „afara”. Elche este o echipa bataioasa, insa cam atat. Pare greu de crezut ca Messi si ai sai vor rata cele 3 puncte.

Atletico Madrid are meci acasa, cu Rayo. Elevii lui Simeone au pierdut turul de cupa cu Barcelona, dar sunt concentrati 100% pentru intalnirea cu rivala din Madrid. Cele 3 puncte puse in joc sunt vitale in batalia pentru titlu!

Sociedad si Eibar propun un derby al Tarii Bascilor. Mult mai titrata si gazda a jocului, Sociedad e favorita la victorie, desi Eibar are in acest moment, in clasament, un avans de 8 puncte si 4 pozitii.

Ziua de samabata se incheie cu un Villarreal – Levante in care gazdele cauta al 11-lea succes stagional si al 7-lea in 10 partide acasa.

Meciurile de duminica

Cu un antrenor nou la timona, Abel Resino, Granada spera sa bifeze un rezultat pozitiv la Deportivo. Ramane insa de vazut daca, in cazul Granadei, probleme era calitatea antrenorului sau cea a lotului…

Bilbao si Malaga se infrunta de 3 ori in decurs de numai 8 zile. Seria a inceput cu remiza alba smulsa de basci, miercuri, in deplsare, in mansa tur a sfertului de cupa. Malaga are nevoie de un rezultat pozitiv, care sa-i aduca ascendentul moral inaintea mansei retur.

Espanyol stie ca poate avea probleme, pe teren propriu, cu Almeria. Mai mult, bine pozitionati in ierarhie, pentru catalani se poate dovedi mai importanta in aceasta perioada, accederea in semifinalele cupei.
In sferturile intrecerii, Espanyol da piept cu Sevilla, formatie ce este angrenata in runda a 20-a, intr-un mare derby. Trupa andaluza merge pe Mestalla, pentru confruntarea cu Valencia, principala rivala la pozitia a 4-a! In tur, la Sevilla, scorul a fost egal, 1-1.

Getafe – Celta, in epilog

Trupa din Vigo nu-si revine, iar demiterea antrenorului Berizzo, pare o chestiune de zile. Decizia poate fi amanata, daca Celta se intoarce cu un rezultat bun de la Getafe, a 15-a clasata.

Primera Division, etapa a 20-a – Cote (Sportingbet)

 

23 spania 15

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FA Cup: Partidele 16-imilor de finala

 

.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu