Victoria Stelei cu FC Voluntari, pariul weekendului? Tu ce parere ai?

Steaua a reusit sa se califice in faza urmatoare a Cupei Romaniei, insa dupa un succes extrem de muncit pe terenul divizionarei B, Universitatea Cluj. A fost 1-0, cu un gol inscris de Tahar in minutul 81.

Ce-i drept insa, detinatoarea trofeului a aliniat pe Cluj Arena o garnitura de start din care au lipsit o serie de titulari de drept, odihniti dupa startul incarcat de stagiune. Stanciu, Tosca si Filip, precum si Kharja, cel mai recent si interesant transfer al campioanei din noul sezon,  pot insa reveni in primul 11 al Stelei, in confruntarea de campionat cu FC Voluntari. Programat duminica seara, de la ora 21:00, meciul este la pariuri cel mai dezechilibrat al rundei cu numarul 12 din Liga 1!

Victoria Stelei in disputa cu Voluntariul, este pretuita doar cu o cotatie de 1.25-1.22, chiar si aceasta in scadere la majoritatea agentiilor. Diferenta de valoare dintre cele doua, ii va determina probabil pe multi pariori sa aleaga alte variante de parire, in cote mai atragatoare. Succesul ros-albastrilor la cel putin 2 goluri diferenta are cota 1.68, in timp ce varianta 1 pauza/1 final primeste cota 1.57.

Trupa lui Radoi a urcat pana pe locul 3 al ierarhiei, gratie celor 9 puncte adunate in ultimele 4 runde. De asemenea, Steaua vine dupa doua victorii pe teren propriu, 1-0 cu Viitorul si 3-1 cu Concordia, ultima, chiar in etapa a 11-a.
De partea cealalta, Voluntariul este singura formatie fara victorie in campionat. Situatia l-a determinat pe Flavius Stoican sa demisioneze, iar potrivit Mediafax, clubul ilfovean urmeaza sa fie pregatita in continuare de cuplul Mircea Rădulescu – Daniel Pancu.

1.22 e cota pentru o victorie a Stelei in meciul cu FC Voluntari


 

“Over-uri” europene: Analizam Dinamo Zagreb – Osijek si alte 4 partide!


 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu