Vidal IN, Vidal OUT! Sevilla isi “recupereaza” un jucator care a castigat opt trofee in trei ani in tricoul Barcelonei!

Numele de Vidal se afla pe buzele tuturor fanilor Barcelonei in aceasta perioada. Dupa ce catalanii au reusit un super-transfer prin aducerea inchizatorului chilian de la Bayern Munchen, un alt Vidal se pregateste sa paraseasca gruparea din “Camp Nou”. Presa din Spania anunta faptul ca FC Barcelona si Sevilla s-au inteles oficial pentru transferul lui Aleix Vidal in schimbul sumei de 8.5 milioane de euro.


Se intoarce la clubul care l-a consacrat

Adus chiar de la Sevilla in vara lui 2015 in schimbul sumei de 17 milioane de euro, Aleix Vidal se afla pe picior de plecare de la Barcelona pentru doar jumatate din suma cu care catalanii l-au cumparat in urma cu trei ani. Cu toate ca nu a dezamagit indiferent de pozitia pe care a evoluat la Barcelona, fundas dreapta, aripa dreapta sau uneori chiar si mijlocas, Aleix nu s-a putut ridica la nivelul numelor uriase din lotul catalanilor, motiv pentru care a strans doar 51 de prezente Aleix Vidal in tricoul Barcelonei in toate competitiile in perioada 2015-2018. Cu toate acestea, palmaresul spaniolului in tot acest timp este unul de invidiat. Castigator a opt trofee, printre care doua titluri, 3 Copa del Rey, o Supercupa a Spaniei, o Supercupa a Europei si un Campionat Mondial al Cluburilor.

Pe data de 12 august, FC Barcelona si Sevilla urmeaza sa-si dispute finala Supercupei Spaniei, intr-un duel ce va avea loc pe “Stade Ibn Batouta”, din Tanger.

1.75 este cota oferita de Unibet pentru ca FC Barcelona sa castige titlul in La Liga in sezonul 2018/2019. De cealalta parte, Sevilla primeste o cota de 3.50 doar pentru a termina in TOP in La Liga in stagiunea urmatoare.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu