VIDEO Alexandru Mitriţă, la primul gol în Serie A! » Românul aduce prima victorie Pescarei, după 11 partide

Alexandru Mitriţă, mijlocaşul în vârstă de 22 de ani legitimat la Pescara, a reuşit să înscrie pentru „delfini” în partida de luni seară, din runda cu numărul 37 a Serie A, contra celor de la Palermo, încheiată cu scorul de 2-0.

Fără ca niciuna dintre cele două echipe să mai aibă speranţe la menţinerea în primul eşalon din Italia,  cele două codaşe din Serie A (Pescara, locul 20, 17 puncte, respectiv Palermo, locul 19, 23 de puncte) s-au întâlnit într-o dispută a suferinţei, fără vreo miză deosebită.

Mitriţă, fostul fotbalist al Viitorului, a fost introdus de tehnicianul Zdenek Zeman în debutul reprizei secunde, când echipa sa conducea deja cu 1-0, după golul din minutul 15, reuşit de croatul Robert Muric. Pe finalul partidei, în minutul 87, românul a fost găsit excelent în careu de către Gaston Brugman şi a trimis excelent, cu dreptul, pe lângă Fulignati, portarul sicilienilor, securizând în acest mod victoria formaţiei sale.

Astfel, mijlocaşul român reuşeşte primul său gol în Serie A, după 13 partide în care a evoluat în acest sezon. Pe lângă reuşita din această seară, Mitriţă şi-a mai trecut la capitolul realizări trei pase decisive în cele aproximativ 420 de minute bifate în această stagiune.

Totuşi, reuşita celui născut în Craiova nu îi ajută foarte mult pe „delfini”, care vor rămâne în postura de „lanternă roşie” a campionatului indiferent de rezultatele din ultima etapă, iar după un singur sezon disputat în primul eşalon din „Cizmă”, Pescara se va întoarce în Serie B.

800.000€ a plătit Pescara, în 2015, celor de la Viitorul în schimbul lui Alexandru Mitriţă.

Turnu Severin, Steaua şi Viitorul sunt echipele pentru care a mai evoluat mijlocaşul de-a lungul carierei.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu