VIDEO „ATI STAT CAPRA CU FCSB” vs. „NOI V-AM BAGAT IN PLAY-OFF”. Acuze dure intre FCSB si Dinamo inaintea marelui DERBY!

A inceput Derby de Romania! Oficialii celor doua echipe au deja schimburi de replici inainte cu o saptamana de meciul direct dintre Dinamo si FCSB. Aseara, dupa partida „cainilor” cu Craiova, extrem de nervos, Cosmin Contra le-a reprosat oltenilor ca „au stat capra cu FCSB”. Raspunsul „ros-albastrilor” a venit imediat si a fost oferit de Mihai Stoica.

VIDEO UPZ: Weekendul de 10 al derby-urilor » De la Real – Barcelona, la FCSB – Viitorul! Programul, cotele si ponturile celor mai tari meciuri programate!

”Vreau sa-i imporspatez memoria antrenorului lui FCD si sa ii spun ca FCD este in play-off in exclusivitate datorita corectitudinii clubului nostru. Daca noi pierdem la Mediaș, FCD nu mai era in play-off si un mai visa la titlu. Contra spune ca meciul nostru cu CS U Craiova a fost aranjat. Asa am înțeles din ce a spus el. Nu vreau sa discut despre <capra>, discutam asta la revelion, cam atunci sunt obiceiurile astea”, a declarat Mihai Stoica intr-o conferinta de presa, conform digisport.

VEZI AICI REACTIA LUI COSMIN CONTRA

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu