VIDEO: Au trecut fix 15 ani de la PRIMUL gol marcat de Ronaldinho, pentru Barcelona! O reusita fenomenala

Fanii catalani sarbatoresc un moment important pe data de 3 septembrie. In urma cu exact 15 ani, pe 3 septembrie 2003, brazilianul Ronaldinho isi facea debutul la Barcelona, chiar pe „Camp Nou”. Sclipitorul mijlocas si-a lasat amprenta pe acel meci cu un gol absolut fabulos!

Titularizat de Frank Rijkaard in partida de pe teren propriu cu FC Sevilla, Ronaldinho a facut deliciul publicului cu executia sa fenomenala, ce a trimis mingea direct in vinclu, dupa un sprint irezisitibil. A fost prima reusita dintr-o serie lunga ce a numarat 70 de goluri inscrise de Ronaldinho in tricoul blaugrana, iar antrenorul Rijkaard si-a pus mainile in cap cand mingea a intrat in plasa. Momentele de sarbatoare ale lui Ronaldinho raman unice si puteti revedea mai jos executia starului din Porto Alegre.

VIDEO CLICK AICI PENTRU A REVEDEA PRIMUL GOL MARCAT DE RONALDINHO PENTRU BARCELONA

Barcelona a inceput bine si noul sezon din Primera Liga, iar casele de pariuri ofera cota 1.65 ca trupa de pe „Camp Nou” sa isi apere titlul cucerit sezonul trecut. Real Madrid are cota 2.65 sa termine prima campionatul, iar a treia favorita este Atletico Madrid, la cota 15.00. Victima lui Ronaldinho in acea seara de septembrie 2003, Sevilla, are cota 151.00 la trofeu!

Sportingbet este casa de pariuri cu cele mai multe bonusuri si oferte speciale, pe piata din Romania! Daca plasezi cat mai multe pariuri multiple cu doua sau mai multe selectii (fiecare selectie la cote de minim 1.50), primesti un pariu gratuit de pana la 200 RON zilnic! In plus, Sportingbet ofera si un bonus de ‘bun-venit’ clientilor noi, disponibil la activarea contului, pana la 200 de RON. Un alt beneficiu la Sportingbet il reprezinta cotele marite zilnice! Agentia iti ofera cote mai mari pe anumite evenimente, oferind valoare celor care urmaresc cele mai bune castiguri. Nu lipsesc din oferta pariurile din sfera politicului si a divertismentului.

CITESTE SI:

Oferta corecta: Primeste gratuit 100 de lei, fara condiții de rulare!

Multi-Boost: Câștiguri suplimentare pentru biletele de pariuri » 30% in plus pentru tine!

Vrei 200 de lei in cont? Îi ai în 3 pași »

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 1


Lasa un comentariu