VIDEO Eşec categoric pentru Dan Petrescu în finala Cupei Preşedintelui din Emirate » Viitoarea echipă a lui Reghecampf s-a impus la scor de neprezentare

Al Nasr, formaţia antrenată de Dan Petrescu, a fost învinsă de Al Wahda, scor 3-0, în finala Cupei Preşedintelui din Emiratele Arabe Unite. Balazs Dzsudzsak, fost elev al românului la Dinamo Moscova, a reuşit o dublă în ultima jumătate de oră a partidei, fiind decisiv în succesul lui Al Wahda, viitoarea formaţie a lui Laurenţiu Reghecampf.

Speranţele tehnicianului român au început să se năruie în minutul 65, după eliminarea lui Masoud Sulaiman. Dzsudzsak a reuşit să deschidă scorul în minutul 67, izbutind să trimită balonul în poartă după o lovitură de la 11 metri ratată tot de acesta. Treisprezece minute mai târziu, Tareq Ahmed a majorat avantajul lui Al Wahda, urmând ca în minutul 81, internaţionalul maghiar să iasă din nou la rampă cu o execuţie superbă de la aproximativ 30 de metri de poartă.

Astfel, şansele lui Petrescu de a îşi prelungi contractul cu Al Nasr devin tot mai mici, acesta nereuşind să obţină vreo performanţă notabilă de la instalarea sa la club, în octombrie 2016.. Nici în campionat lucrurile nu au stat mai bine, formaţia sa încheind pe poziţia a şasea, cu 36 de puncte în 26 de partide.

„Nu ştiu dacă voi mai fi şi în sezonul viitor, pentru că am contract până în iunie, contract pe 8 luni. Am venit că m-a rugat un prieten, nu ştiu ce va fi.” , spunea Petrescu înaintea de disputarea finalei, conform DigiSport.

  • 3 trofee a strâns Dan Petrescu în cariera de antrenor: titlul în Liga 1, cu Unirea Urziceni, Cupa Chinei cu Jiangsu Suning şi Supercupa României, cu ASA Tîrgu Mureş.
  • 11 echipe a pregătit fostul fundaş de la Chelsea, până în prezent: FC Naţional, Sportul Studenţesc, Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova, Al Arabi, ASA Tîrgu Mureş, Jiangsu Suning şi Al Nasr.

De partea cealaltă, Al Wahda, pregătită de Javier Aguirre din 2015, îşi trece în palmares a doua Cupă a Preşedintelui, lăsând o moştenire importantă pentru Laurenţiu Reghecampf, care urmează să semneze cu aceasta, conform ultimelor speculaţii.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu