VIDEO UNSPE METRI: Banciu » ”Nimeni nu da 2 bani pe Hagi ca antrenor. La fel ca M. Lucescu, care s-a facut de ras in Rusia”!

In emisiunea UNSPE METRI de astazi, discutiile s-au axat pe situatia din play-off-ul Ligii 1, inaintea partidei Astra – FCSB, ultima a rundei cu numarul 9 din play-off. Viitorul este la 3 puncte de castigarea titlului, insa Radu Banciu s-a declarat mai mult decat circumspect referitor la calitatile de antrenor ale lui Gica Hagi. ”Pe el nu da nimeni 2 bani ca antrenor. El nu are viitor ca antrenor. Niciodata nu va antrena intr-un campionat serios. Deci daca pleaca, pleaca in Turcia, unde totul este aranjat.” a spus jurnalistul. Radu Banciu a fost la fel de acid si la adresa lui Mircea Lucescu: ”S-a dus la Zenit sa se faca de ras. S-a dus la masa plina de bucate sa se infrupte si el, stiind ca aia cumpara orice pe lumea asta. Un antrenor mic, slab, pe care jucatorii de valoare nu dau 2 bani”. Vezi intreaga discutie in videoclip.

Emisiunea ”Unspe metri” este transmisa de luni pana vineri,  incepand cu ora 16, pe B1 TV. Radu Banciu si Dan Bara va invita la 60 de minute de discutii libere si dezinhibate despre sportul zilelor noastre.

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0