Viitor incert pentru Luis Enrique la carma Barcelonei! Catalanii cerceteaza piata in cautarea inlocuitorului!

Barcelona a avut la finele saptamanii trecute o noua prestatie neconvingatoare, obtinand doar o remiza pe terenul lui Villarreal (1-1) gratie sclipirii lui Leo Messi din minutul 90. Recentul pas gresit facut de catalani in La Liga nu doar ca i-a indepartat pe acestia de liderul Real Madrid, dar a dus si la pierderea pozitiei secunde in favoarea celor de la Sevilla.


Inadaptabilitate si previzibilitate

Barcelona obisnuia sa-si domine categoric adversarii. Posesia zdrobitoare era deseori convertita in goluri, iar mingea nu prea trecea in jumatatea catalanilor. Exista acel element surpriza prin care oamenii din linia mediana sau cei din defensiva ajungeau des in pozitii de finalizare. In prezent lucrurile nu mai stau asa, strategia lui Enrique bazandu-se mult prea mult pe inspiratia trioului Neymar-Suarez-Messi; iar atunci cand cei trei atacanti nu se afla intr-o zi buna, situatia se complica.

Din ce in ce mai multe echipe incep sa descifreze jocul liniar al Barcelonei. Se inmultesc cazurile in care oponentii echipei de pe „Nou Camp” reusesc sa blocheze ofensiva acesteia. In plus, asa cum au aratat-o recent Athletic Bilbao, Villarreal, Real Sociedad si chiar Hercules, campioana en-titre poate fi si atacata.

Barcelona de astazi nu aminteste de Barcelona din sezoanele trecute. Stilul adoptat de Luis Enrique pare incapabil sa gaseasca raspunsurile potrivite in anumite situatii. Previzibil si simplist, jocul catalanilor sufera atunci cand acestia sunt scosi din zona lor de confort.

3.25 este cota oferita de Unibet pentru ca Barcelona sa devina campioana in editia 2016/2017 din La Liga


Real Madrid joaca din ce in ce mai bine

Zinedine Zidane diversifica si experimenteaza. Francezul stie cum sa-si surprinda adversarii si nu se teme sa alterneze formula de start, chiar daca asta inseamna sacrificarea unor fotbalisti exponentiali.

Real Madrid nu sta doar in trei jucatori. Toata lumea pune umarul la echipa Blanco. De altfel, exista o antiteza interesanta intre trupa lui Zidane si cea a lui Luis Enrique: in timp ce Barcelona se bazeaza in marea majoritate a timpului pe golurile oamenilor din atac, la Real toata lumea a punctat cel putin o data in acest sezon, exceptia fiind Fabio Coentrao.

1.36 este cota propusa de Unibet pentru ca Real Madrid sa se impuna la finalul actualei stagiuni din La Liga


Catalunya nu este frustrata doar de paradigma in care traieste Barcelona, ci si de situatia buna din tabara rivalei de pe „Santiago Bernabeu”. In consecinta, din ce in ce mai multe voci vorbesc despre o posibila demitere a lui Luis Enrique in viitorul apropiat.


Barcelona ocupa locul al treilea in campionatul Spaniei, la 5 puncte in spatele lui Real Madrid si la unul singur in urma Sevilliei.


Pachetul de Bun Venit Unibet iti ofera un Pariu fara Risc de 250 ron >> BONUS: Transmisiuni Live si Cote de Top

Sursa photo: http://gazettereview.com

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu