Se poate! Viitorul Constanta va juca in turul 3 preliminar al UEFA Champions League impotriva cipriotilor de la Nicosia!

In urma cu doar cateva minute, am aflat deznodamantul mansei retur dintre F91 Dudelange si APOEL Nicosia. Dupa 1-0 in tur pentru formatia din Cipru, aceasta a repetat isprava si in Luxemburg, calificandu-se astfel in turul trei preliminar al UEFA Champions League.


Fara emotii

APOEL a inceput decisa returul, impinsa de la spate fiind de catre istoricul european recent si de catre experienta acumulata in toti acesti ani. La capatul unei prime reprize dominate categoric de catre ciprioti, experimentatul atacant al acestora, Igor De Camargo (34 ani), fost jucator al unor formatii precum Borussia Monchengladbach, Hoffenheim sau Standard Liege, a deschis scorul din penalty in minutul 40, rispind astfel dubiile calificarii. Chiar daca gazdele au dominat ostilitatile in partea secunda, scorul a ramas acelasi, iar pe data de 26 iulie, Viitorul va da piept cu APOEL Nicosia in prima mansa a turului 3 UEFA Champions League.


Ponturi castigatoare!

Redactia noastra a fost la post si la acest joc, oferindu-va doua pronosticuri excelente, in propuneri separate. Asadar, atat victoria lui APOEL, cat si pragmatismul de pe gazonul din Dudelange ne-au “inverzit” biletele!

Sursa foto: APOEL F.C.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu