Vinci – Pennetta: Finala italiana, pe taram american! Analiza, concluzii, ponturi!

Locul 43 WTA, Roberta Vinci a obtinut aseara performanta carierei, dupa eliminarea nr. 1 mondial, Serena Williams si calificarea in finala US Open. Aici o va intalni pe compatrioata Flavia Pennetta.

 Roberta Vinci a inceput partida avand o cota de 15 pentru victorie si a incheiat-o provocand una dintre cele mai mari surprize, anuland astfel sansa Serenei de a face istorie.

Williams a fost la un pas de a deveni prima jucatoare care sa repete performanta lui Steffi Graf de acum 27 de ani, aceea de a castiga toate cele patru turnee de Grand Slam in acelasi an si de a o egala pe germanca la numarul de trofee majore castigate.

Serena a parut obosita pe alocuri, lasand senzatia ca joaca mai mult cu istoria decat cu adversara, dar Vinci a fost cea care a facut istorie in final, lasand arena principala Arthur Ashe amutita.

Astfel ca, in aceasta seara de la ora 22, vom asista la un clasic “batrane, dar bune” dupa ce si Flavia Pennetta a reusit o surpriza, eliminand-o pe favorita numarul 2, Simona Halep.

Finala Vinci – Pennetta se joaca incepand cu ora 22:00. Partida va fi transmisa in direct de Eurosport

Jucatoarea in varsta de 33 de ani a avut nevoie de doar o ora pentru a trece de o Simona total absenta, care a facut un numar necaracteristic de 23 de greseli nefortate. Oricare ar fi fost motivele pentru evolutia palida a Simonei, asta nu sterge cu nimic din meritul tenacei Pennetta, care nu a dezarmat nici atunci cand Halep a dat, pentru o clipa, senzatia ca poate reveni, in setul doi, la scorul de 3-1.

Roberta VinciVinci – Pennetta

Ponturile sunt aici!

Pennetta conduce la capitolul intalniri directe impotriva Robertei, avand 5 victorii si 4 infrangeri, insa majoritatea intalnirilor au avut loc inainte de anul 2010. Ultima intalnire directa a avut loc tot la US Open, in 2013, acolo unde in sferturi, Flavia s-a impus categoric, scor 6-4, 6-1.

Cu un plus de tehnica si agilitate, Flavia porneste favorita in finala feminine de la US Open. Nu ne ramane decat sa ne bucuram ne aceasta finala inedita si total neasteptata.

Pont: victorie Pennetta (1.40)
De incercat: 2-0 Pennetta (2.05)

 (Freddy K)


 

Serie A: Azi se joaca la Firenze, Frosinone si Torino! Pariuri1x2 iti recomanda ponturile castigatoare!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu