Visul „tricolorilor” a durat 45 de minute »» Germania se desprinde în prelungiri și merge în finala EURO 2019!

„Tricolorii” au fost la 45 de minute de finala EURO 2019. După ce acondus cu 2-1 la pauză Germania, echipa lui Mirel Rădoi a cedat total în al doilea mitan pierzând confruntarea cu scorul de 4-2!

Prima repriză a semifinalei de pe „Renato Dall’Ara” din Bologna a fost la discreția „tricolorilor”. Golul marcat pe contraatac de Amiri în minutul 21 nu a avut darul de a le turna plumb în ghete elevilor lui Mirel Rădoi. La șase minute după ce campioana europeană en-titre a deschis scorul, Iansi Hagi a reușit să obțină un penalty în urma unui fault clar asupra sa a lui Baumgartl, lovitura de la 11 metri fiind acordată de centralul partidei abia după consultarea VAR-ului. Golgeterul all-time al naționalei George Pușcaș și-a asumat decizia executării penalty-ului, iar execuția sa a restabilit egalitatea, 1-1.

1.58 era cota la Unibet pentru un gol marcat de „tricolori” în poarta Germaniei!

„Tricolorii” au continuat să preseze, să rămână în jumătatea de teren a nemților, iar inevitabilul avea să se producă cu un minut înaintea fluierului final al primului mitan. Ianis Hagi a recuperat o minge la mijlocul terenului, i-a trimis o pasă senzațională de 35 de metri lui Andrei Ivan, iar acesta i-a pus mingea pe cap lui George Pușcaș care a reluat precis cu capul, fără nicio speranță pentru Nubel pentru 2-1, acesta fiind și scorul înregistrat după o primă repriză de vis a „tricolorilor” pe „Renato Dall’Ara”.

3.55 era cota la Unibet pentru un gol marcat oricând în meci de George Pușcaș!

De remarcat ar fi că România a fost superioară la toate capitolele campioanei europene en-titre având o posesie a balonului de 60% față de 40% a nemților, 9-8 și 4-3 șuturi spre poartă și pe poartă și un halucinant 5-0 la cornere!
Nemții au încpeut în forță actul secund și au reușit să egaleze, 2-2, la doar șase minute de la reluarea meciului. La primul corner al nemților în acest meci, Ianis Hagi a avut o intervenție imprundentă în suprafața de pedeapsă, iar centralul a acordat penalty. Deși a atins balonul, Radu a fost nevoit să se recunoască învins de golgeterul campioanei en-titre, Waldschmidt.
Decarul nemților a avut șansa de a închide meciul în două rânduri însă execuțiile sale au ocolit de fiecare dată spațiul porții apărate de Radu. În minutul 90, Waldschmidt nu a mai greșit ținta și l-a învins pe Radu cu un șut din lovitură liberă de la 18 metri, balonul „mușcând” și stâlpul din stânga porții înainte de a intra în plasă.
Scorul final al confruntării, 4-2, avea să fie stabilit de Amiri care a punctat dintr-o lovitură liberă de la 18 metri, obținută în urma unui fault făcut de Pașcanu, jucătorul lui Leiscester văzând la această fază al doilea cartonaș galben și implicit roșu.
S-a terminat 4-2 iar Germania va lupta în finală cu învingătoarea dintre Spania și Franța pentru a-și apăra titlu.

Urmareste live desfasurarea evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.

Unibet rambursează până la 250 RON la primul pariu dacă acesta este pierzător
  • Iti deschizi cont la Unibet accesand acest link special.
  • Fa o depunere in contul tau Unibet si solicita bonusul de bun venit. Unibet ramburseaza 100% până la 250 ron la primul pariu daca acesta este pierzător.
  • Pariaza intreaga suma depusa (daca depui 250 de lei, pariezi 250 de lei, daca depui mai putin, pariezi integral suma depusa), pe o cota minima de 1.40.
  • Daca pariul tau este castigator, primesti inapoi suma pariata + profitul. Daca nu este castigator, Unibet iti returneaza in cont cei 250 de lei, pe care trebuie sa-i rulezi doar de 3 ori, in decurs de 30 de zile, la o cota minim excelenta: 1.40. Cu alte cuvinte vei avea de rulat 750 de lei, in decurs de 30 de zile, adica doar 25 de lei pe zi.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 1


Lasa un comentariu