Vojvodina – Partizan: Derby in Serbia!

VojvodinaSi in Serbia avem etapa intermediara, iar astazi de la ora 21:00, pe stadionul Karađorđe din Novi Sad, se disputa ultima partida a etapei a 5-a, intre Vojvodina si „cosmarul” Stelei, Partizan Belgrad, o partida intoarsa pe toate fetele de redactia pariuri1x2.ro.

Sursa foto: www.partizan.rs

VOJVODINA

Socul saptamanii trecute in Europa League nu a fost oferit de Astra, care a eliminat-o pe West Ham, ci de Vojovdina Novi Sad, care a eliminat-o pe Sampdoria. Chiar daca au pierdut in retur, pe teren propriu, cu 2-0, in turul din Italia, sarbii s-au impus cu un halucinant 4-0 in fata echipei antrenate de Walter Zenga si vor infrunta in play-off echipa ceha, Viktoria Plzen. Vojovodina a debutat catastrofal in campionat, pierzand in prima etapa cu 4-0 in fata celor de Cukaricki, dar si-a revenit rapid si a obtinut 7 puncte din 9 posibile in ultimele 3 etape, iar cu o victorie in aceasta seara avanseaza pana pe locul 3.

Echipa probabila Vojvodina: Kordic – Vasilic, Pankov, Pekaric, Nastic – Sekulic, Maksimovic – Stanisavljevic, Ivanic, Babic – Ozegovic. (4-2-3-1)

 PARTIZAN BELGRAD

Partizan se afla pe pozitia a 3-a a clasamentului, la mare batalie pentru intaietate cu Steaua Rosie si Javor, surpiza inceputului de sezon. Formatia condusa de Zoran Milinkovic lupta pentru grupele Champions League cu Bate Borisov, intr-un duel ce se anunta foarte echilibrat. Forta ofensiva este principala arma a echipei din capitala Serbiei, marcand nu mai putin de 14 goluri in 4 etape. Dupa partidele cu Steaua Bucuresti, am ajuns sa o cunoasteam destul de bine pe Partizan si stim la ce sa ne asteptam de la Bojinov&co.

Echipa probabila Partizan: Z. Zivkovic – Vulicevic, Balazic, Fabricio, Petrovic – Brasanac, Lukic, Babovic – Oumarou, A. Zivkovic, Bojinov. (4-3-3)

Vojovodina – Partizan este un derby al fotbalului din Serbia, care ofera spectacol in teren, cat si in tribune, ultimele 5 partide disputate la Novi Sad terminandu-se cu cel putin 3 goluri marcate. Astea fiind zise, ne asteptam ca si in seara asta sa vedem un joc fara menajamente cu reusite de ambele parti.

Ponturi: 2-4 goluri (1.50)
               Ambele marcheaza (1.70)

(Adrian Ostaficiuc)

 


Spectacol in Lituania si Norvegia

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu