Vojvodina-Sampdoria: Analiza si pont!

Vojvodina-Sampdvojvodinaoria: Joi, ora 22:00, are loc returul din Europa League dintre Vojvodina si Samdoria, italienii cu sanse infime la calificare dupa ce in tur, au facut un joc foarte slab si au fost invinsi cu scorul de 4 -0. Meciul va fi condus de o brigade poloneza ce il va avea la centru pe Pawel Raczkowski.

Pentru antrenorul Sampdoriei, s-ar putea sa fie ultimul meci, Walter Zenga, fiind pus sub semnul intrebarii inca de la finalul primul meci al anului, cel din turul cu Vojvodina, unde echipa sa a fost infranta pe stadionul olimpic din Torino cu scorul de 4-0.
Filozofia antrenorului celor de la Vojvodina este simpla, nu va schimba echipa castigatoare, mai ales ca aceasta a obtinut o victorie extraordinara. Vojvodina va juca la fel ca in meciul din tur intr-o formula 4-1-4-1, in care Maksimovic, va avea cea mai importanta sarcina, va juca rolul de mijlocas defensiv, in fata unei aparari centrale formata din Pankov si Djuric. In schimb filozofia jocului celor de la Sampdoria va fi schimbata de Walter Zenga, acesta va trece la o formula clasica de 4-3-1-2, cu Soriano, pion principal la mijloc, Krstici, va urca din nou la mijloc, dup ace in tur a jucat mijlocas lateral o pozitie cu care nu prea este obisnuit, impreuna cu Fernando si Edgar Barreto , vor incerca sa ofere mingiile de care Muriel si Eder, au nevoie in atac.

Echipe probabile:

Vojvodina: Zakula, Vasilic, Pankov, Djuric, Nastic, Maksimovic, Stanisavljevic, Ivanic, Palocevic, Puskaric, Babic, Sekulic, Stamenic, Kordic.

Sampdoria: Viviano, Cassani, Coda, Silvestre, Zukanovic, Krsticic, Fernando, Barreto, Soriano, Muriel, Eder.


Un meci in care italienii nu au nimic de pierdut, un meci in care consideram ca golurile nu ar trebui sa lipseasca, cu siguranta Sampdoria va incerca sa puna presiuna pe sarbi inca din primul minut, ceea ce ar putea fi fatal pentru Sampdoria, un gol marca de Vojvodina, ar spulbera toate sansele la calificare a italienilor.
Pronostic: peste 2.5 goluri in meci! ( Onea Claudiu).

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu