JO: Turneul de volei masculin se incheie cu doua finale intre natiunile care s-au impus la ultimele Olimpiade

Turneul masculin de volei se incheie in ultima zi de la Rio cu doua meciuri in care se intalnesc nationalele care s-au clasat pe podium la ultimele editii ale Jocurilor Olimpice.    


Rio: Intreaga Brazilie asteapta aurul la volei masculin

In finala mica, la ora 15:30, se infrunta SUA si Rusia, un duel in care ambele natiuni vor dori sa isi arate forta, mai ales in contextul mondial actual. Campionii olimpici din 2008, respectiv 2012, nu au mai prins finala mare, dar si medalia de bronz are importanta sa. Reprezentativa Statelor Unite a pierdut in semifinale in fata Italiei in 5 seturi desi parea ca detine controlul cand a preluat conducerea cu 2-1 in urma unei manse incheiate cu 25-9 in care italienii parca nici n-au existat in sala. Europenii au revenit si astfel au ajuns in finala olimpica. Pe undeva era de asteptat ca Italia sa prinda finala mare, mai ales ca invinsese SUA si in faza grupelor cu 3-1.


Citește și:

inregistreaza-te - unibet

Mai mult de atat, italienii au fost cei mai constanti in turneul olimpic si au din nou sansa sa castige aurul dupa ce au pierdut finalele de la Atlanta si Atena. In 2004 au fost invinsi chiar de brazilieni, deci vom avea parte de o reeditare a meciului din Grecia incheiat cu 3-1 in favoarea sud-americanilor. Brazilia s-a calificat de pe locul 4 din grupe, fiind devansata de Italia, Canada si SUA. Gazdele au trecut apoi fara mari emotii de Argentina in sferturi, cu 3-1, si de Rusia in semifinale, scorul final fiind 3-0. Nivelul brazilenilor a crescut de la meci la meci si acum sunt considerati favoriti sa castige aurul olimpic pe care l-au cucerit ultima oara la Atena in 2004. Italia si Brazilia s-au intalnit in faza grupelor, unde dupa un prim set castigat de gazde, italienii au revenit si s-au impus cu 3-1. Nationala gazdelor va fi sustinuta puternic, mai ales ca  sud-americanii au o ultima sansa de a castiga aurul la Rio. Ramane de vazut daca italienii vor reusi sa presteze acelasi joc solid pe care l-au etalat pe parcursul turneului. Finala mare incepe la ora 19:15.


Cote-finalele la volei masculin

Cotele propuse de Unibet sunt urmatoarele:

Finala mica: Victorie SUA – cota 1.42      Victorie Rusia – cota 2.70

Finala mare: Victorie Italia – cota 2.45    Victorie Brazilia – cota 1.50


Sursa imagine: www.nbcolympics.com


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu