Vrei sa pariezi pe cornere in Anglia? Aici ai TOT ce trebuie sa stii: statistici, stil de joc, cote

„Un corner este ca jumatate de penalty”. Asta am invatat de mici despre fotbalul din Anglia, cornerul fiind un element esential al jocului din Regat, chiar si dupa ‘europenizarea’ acestuia.

Astazi va aratam ce puteti face pentru a capitaliza acest tip de pariu. Cotele si ofertele de la casele de pariuri online sunt foarte generoase, iar aici le amintim pe Unibet, Netbet, Fortuna si Betfair. De multe ori se intampla ca linii de 8,5 sau 9,5 jucate „peste” sa fie pierdute in meciuri cu 5, 6, 7 sau 8 cornere. Cum facem sa evitam aceste dezamagiri? Tabelul de mai jos va arata tot ce trebuie sa stiti despre fluctuatia cornerelor in Premier League!

Tottenham obtine 8,33 cornere pe meci

De remarcat ca Tottenham e cea mai buna echipa pentru cornere. Are 8,33 pe meci si cedeaza 4,5 adversarelor, deci aproape 13 cornere pe meci in total! In total, Spurs a avut 53 de cornere in acest sezon. O urmeaza in ierarhie Liverpool, cu 6,5 cornere pe meci de partea ei si 4,33 ale adversarelor (medie de aproape 11). Chelsea, Crystal Palace si Manchester City au si ele cel putin 6 cornere pe meci. Le ofera adversarelor intre 3 si 5 lovituri de colt. Manchester United e o echipa care joaca mult pe centru, de aceea are doar 5,17 cornere pe meci.

Nou-promovatele nu aduc cornere

Cele mai buna ‘incasatoare’ sunt de departe Burnley si Stoke! Nou-promovatii joaca des cu 5 fundasi care resping fara probleme in corner, de 7,83 ori pe meci. Echipe ca Swansea, West Ham, Hull, Southampton sau Watford nu sunt recomandate pentru pariul „over”, pentru ca nu beneficiaza de obicei de mai mult de 4 cornere pe meci.

cornere-tabel

  • Cotele sunt excelente mai ales in LIVE, in timpul partidei, unde puteti juca DOAR la casele online pentru cote intre 1.30 si 7.00. Deseori se intampla ca un meci echilibrat sa aiba doar 3-4 cornere pana in minutul 60, dupa care un gol in finalul de meci deschide jocul, iar linii de 6,5 sau 7,5 pot fi usor castigate pentru cote de la 1.53 in sus.

Spre exemplu, un meci in care scorul la cornere este 2-2 in minutul 70 are cota cel putin 5.00 pentru minimum 8 cornere! Acelasi pariu ar fi avut cota 1.30 inainte de start, iar astfel de alegeri sunt de multe ori castigatoare, daca miza e plasata pe echipele potrivite. Din etapa a 7-a, cele mai probabile meciuri cu cornere multe sunt Tottenham – City, Swansea – Liverpool si Everton – Crystal Palace.

cornere-netbet

Statistica sezonului in Premier League dupa 6 etape

Cele mai multe cornere obtinute: Tottenham – 53
Cele mai multe conere cedate: Stoke – 49
Cele mai putine cornere obtinute: Watford – 20
Cele mai putine cornere cedate: Arsenal – 13
Cea mai buna medie a cornerelor obtinute: Tottenham – 8,83
Cea mai buna medie a cornerelor cedate: Stoke – 8,17

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 9 3


Lasa un comentariu