Walsall – Chelsea, 1-4 (video): Londonezii au 10 goluri marcate in ultimele 3 partide!

Gruparea pregatita de Mourinho este in revenire de forma. Dupa succesul clar cu Maccabi Tel Aviv (4-0) din prima etapa a grupelor Ligii Campionilor si victoria repurtata in campionat, in derby-ul londonez cu Arsenal (2-0), Chelsea s-a impus clar, scor 4-1, si pe terenul lui Walsall, in Cupa Ligii.

Rezultatul l-a multumit cu atat mai mult pe Mourinho, cu cat a fost obtinut de o echipa a oaspetilor in care si-au facut loc destule rezerve. Ii amintim pe Baba, Begovic, Nunes, Falcao sau Loftus-Cheek. Nemultumit de randamentul dat in campionat, Terry se pare a devenit o optiune pentru intrecerile secundare, fiind titularizat aseara.

Primul 11 al lui Chelsea, la Walsall: Begovic – Ivanovic, Cahill, Terry, Baba – Ramires, Mikel – Remy, Loftus-Cheek, K. Nunes – Falcao. Au mai intrat pe parcurs Pedro, Matic si Djilobodji.

Pentru Chelsea urmeaza in weekend deplasarea la Newcastle, din etapa a 7-a de Premier League. Partida se joaca sambata, de la ora 19:30. Dupa acest duel, marti, 29 septembrie, Chelsea va evolua pe terenul lui FC Porto, in a doua etapa din faza grupelor UCL.

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu