Weekend agitat pe piata transferurilor: Mutari in valoare de peste 100 milioane €! Urmeaza Pogba?

Trecerea lui N’Golo Kante de la Leicester la Chelsea a intrat direct in topul celor mai tari transferuri ale verii. Londonezii au platit in schimbul internationalului francez 35.8 milioane euro!

Sevilla este o alta formatie ce a miscat spectaculos in acest weekend, pe piata transferurilor. Andaluzii i-au cumparat pe Ganso de la Sao Paolo si Franco Vazquez de la Palermo, cei doi costand-o pe Sevilla 28 de milioane de euro!

Dupa Hulk, Zenit l-a vandut si pe Cristian Ansaldi. Noua formatie a jucatorului cu dubla cetatenie, italiano-argentiniana, este Inter. In schimb o alta formatie din Rusia, Spartak Moscova, a pus pe masa 13 milioane de euro pentru achizitionarea mijlocasului defensiv Fenando, de la Sampdoria.

Pogba pleaca! Vine Higuain?

Bomba verii inca nu s-a produs, insa este asteptata de toata lumea. Presa engleza anunta ca Manchester United a ajuns la un acord cu Juventus pentru cumpararea lui Pogba. Suma este una ametitoare: 125 de milioane de euro!
Daca tranzactia se va realiza, sunt sanse foarte mari sa mai asistam si la o alta lovitura pe piata transferurilor. Este vorba de trecerea lui Higuain de la Napoli la Juventus. Gazetta dello Sport a dezvaluit ca torinezii au inaintat deja o ofertacifrata la o suma-record pentru forbalul din Serie A: 94 de milioane de euro!

Transferurile weekendului:

tabel tras

https://pariuri1x2.ro/ghid_parior/pachetul-de-bun-venit-netbet-1550-ron/

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu