Weekend cu super-fotbal: Vezi care vor fi derby-urile!

Ponturi weekend sursa 10 wallsNe asteapta un nou weekend in care iubitorii sportului rege se vor putea delecta cu fotbal de cea mai inalta calitate. Din Anglia, pana in Spania, avem derby-uri de prima mana si alte partide ce se anunta extrem de interesante. Evident, pentru marea majoritate dintre acestea, site-ul pariuri1x2.ro va pregati avancronici si ponturi.

Sursa foto: 10walls.com

Weekend cu super-fotbal!

PREMIER LEAGUE

Runda a 24-a ne propune derby-ul londonez dintre Tottenham si Arsenal, dar si Merseyside derby, infruntarea celor doua formatii din Liverpool. Returul se va disputa in fief-ul lui Everton. De urmarit va fi si confruntarea West Ham – Manchester United. Chelsea joaca la Aston Villa, iar Manchester City primeste vizita celei de-a 18-a clasate, Hull.

anglia 6 02

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


PRIMERA DIVISION

E momentul pentru un nou derby al Madridului. In etapa a 22-a, Atletico si Real vor sta fata in fata pe Calderon. In tur a fost 2-2, iar in ultimele 6 meciuri directe de campionat sau Cupa Spaniei, „atletii” sunt neinvinsi!
In aceeasi runda, Barcelona are o deplasare destul de grea la Bilbao. Sevilla joaca la Getafe, iar Valencia se deplaseaza la Barcelona, pentru meciul cu Espanyol, una dintre cele in forma echipe ale momentului in La Liga.

spania 602

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

BUNDESLIGA

Bayern Munchen a pornit cu stangul in 2015. Cum se vor descurca bavarezii, la Stuttgart? De un eventual rezultat negativ al trupei lui Guardiola, ar putea profita Wolsburg. Aceasta daca „lupii” castiga, pe teren propriu, in fata lui Hoffenheim. Ultima in clasament (!!!!) Borussia Dortmund continua seria de derby-uri la retrogrdare. In etapa a 20-amerge la Freiburg. Leverkusen va avea viata grea la Werder, echipa cu succese pe linie in ultimele 3 etape. Meci pentru Liga Campionilor la Gelsenkirchen, intre Schalke si Gladbach.

geramania 6 febr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

SERIE A

Juventus si AC Milan lupta, la Torino, in unul dintre derby-urile de traditie ale Italiei. Din nefericire pentru fanii trupei milaneze, confruntarea are o favorita certa.
AS Roma cauta sa iasa din pasa proasta, pe terenul lui Cagliari, iar Lazio primeste vizita echipei Genoa. Pe Olimpico, Napoli – Udinese, un meci din care spectacolul n-ar trebui sa lipseasca. Inter joaca acasa cu Palermo, cea mai „nebuna” echipa a stagiunii. Interesante se anunta si duelurile Fiorentina – Atalanta si Sampdoria – Sassuolo.

italia 602

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

LIGUE 1

Lyon – PSG este marele derby al etapei a 24-a din Franta si probabil, unul dintre cele mai importante meciuri programate in Europa, la acest final de saptamana. PSG este acum pe locul 3, insa la egalitate de puncte cu Marseille si la doar 2 lungimi de adversara de duminica.
Tot in aceasta runda, Marseille joaca la Rennes. St.Etienne – Lens este programat inca de vineri seara, iar Guingamp – Monaco se disputa duminica, de la ora 18:00.

franta 602

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

EREDIVISIE

PSV, liderul detasat al primei ligi olandeze, are in etapa a 22-a un meci destul de simplu, acasa, cu Utrecht. Ajax joaca la Go Ahead Eagles, iar Feyenoord primeste vizita incomodei Cambuur. In mare forma, Heerenveen lupta pentru cele 3 puncte, pe teren propriu, cu Zwolle, a 3-a clasata.

 

LIGA SAGRES

Etapa a 20-a are drept cap de afis derby-ul Lisabonei. A treia in clasament, la 7 puncte de concitadina, care este si lider al ierarhiei, Sporting este cotata favorita la victorie. In aceeasi etapa, Porto joaca la Moreirense (locul 10)


 

Comentam impreuna Biletul de cota 2


 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu