Wenger prezice viitorul: „Vom avea cate un Real Madrid – PSG in fiecare saptamana”!

Duminica, 13 mai 2018, partida Huddersfield – Arsenal din cadrul etapei cu numarul 38 din Premier Legue a pus capat unui sezon slab pentru londonezi. Acesta a fost ultimul meci al lui Arsene Wenger pe banca „tunarilor”, iar declaratiile sale fac furori!


Mister inca din 1.10.1996!

Nascut la Strasbourg in anul 1949 Wenger a devenit primul antrenor al „tunarilor” ce nu este englez sau irlandez din istorie in 1996 cand, desi pe acea vreme el nu prea era cunoscut in Regat chiar in ciuda rezultatelor obtinute pe banca celor de la AS Monaco. La putin timp de la venirea sa la Arsenal, a venit si primul trofeu, cel de campioni ai Premier League in sezonul 97′-98′. Cu peste 1000 de meciuri la „carma” echipei londoneze, Wenger prezice viitorul fotbalului modern:

Super Liga Europeana:

Conform francezului, in curand, vom fi martorii creerii unei noi competitii europene. Cel mai probabil, avand in vedere problemele de rating si cele ale impartirii banilor intre granzii „Batranului Continent” si echipele mai mici, se va face o noua competitie ce va imparti corect atat atentia suporterilor cat si veniturile pentru toata lumea. „Premier League a devenit un campionat mondial” a spus francezul, facand referire la faptul ca elita fotbalului englez este un campionat ceatrage extrem de multa atentie fata de, spre exemplu, Ligue 1. „In week-end se vor juca meciurile din cadrul European Super League, in timp ce partidele din campionatele interne vor avea loc martea sau miercurea. UEFA Champions League nu mai vinde la fel de bine, insa imaginati-va sa avem saptamana de Bayern – Manchester United sau Real Madrid – PSG in fiecare saptamana”. Ultimul lucru mentionat de Wenger pe aceasta tema inainte de meciul cu Huddersfield a fost „Impartirea corecta a timpului si banilor intre cluburile mari si cele mici va deveni inevitabil o problema. Diferentele devin din ce in ce mai mari.”

Cote Real Madrid – Liverpool:

 

Unibet ofera o cota de 2.28 pentru Liverpool, reprezentata Premier League, sa castige trofeul UEFA Chapions League

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 2 0


Lasa un comentariu