West Ham – Astra: Payet, refacut| Bilic nu conteaza pe Carroll, Ayew si Feghouli

Cele doua au incheiat la egalitate, scor 1-1, partida tur de la Giurgiu. Nu este cel mai bun rezultat pentru campioana Romaniei, dar sanse de calificare in grupele Ligii Europa inca sunt. Aceasta cu atat mai mult cu cat Astra are o experienta recenta fericita cu West Ham, grupare pe care a eliminat-o in sezonul anterior al competitiei, dupa 2-2 la Londra si 2-1 acasa.

De asemenea, trebuie mentionate si absentele cu care tehnicianul Bilic se confrunta pentru jocul programat joi seara, de la ora 21:45, pe Stadionul Olimpic din Londra. Croatul nu-i are la dispozitie pe A. Ayew, Feghouli, Cresswell, Sakho si A. Carroll, ultimul accidentat in disputa cu Bournemouth din weekend. Vestile bune vin de la Dimitri Payet, refacut si pregatit sa revina pe gazon chiar in jocul cu Astra. Totusi, Bilic nu-l va forta pe internationalul francez, decat daca rezultatul de pe tabela o va cere. Si atacantul Lanzini a intrat in programul normal al echipei, dar revenirea sa pe gazon nu se va produce atat de devreme.

West Ham – echipa probabila: Adrian – Byram, Collins, Reid, Masuaku -Nordtveit, Tore -Noble, Kouyate, Antonio – Valencia

Astra vine dupa esecul drastic suferit la CFR, in a 5-a runda din Liga 1. Lucrurile puteau sta diferit, daca, la scorul de 2-1 in favoarea gazdelor, Sapunaru nu irosea un penalty. Cu Sumudica iarasi pe banca, la fel ca si in meciul tur, Astra trebuie sa se regrupeze si sa atace o super performanta la Londra.
Echipa giurgiuveana a reusit sa-l imprumute pe Budescu pana la finele anului de la Dalian Yifang, dar mijlocasul ofensiv va intra in programul echipei doar dupa pauza dictata de meciul echipei nationale.

Astra – echipa probabila: Lung jr – Vangjeli, Alves, Fabrício, Morais  -Sapunaru, Lovin – Al. Ionita II, Seto, Filipe Teixeira – Alibec

Cotele partidei – Deschide-ti acum un cont la Unibet> Te asteapta un pariu fara risc de 150 ron! 

aa


Start in Marea Expeditie de Fotbal: Castiga 4 pachete duble de calatorie la meciurile echipelor favorite!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu