Intariri de ultima ora pentru West Ham: „Ciocanarii” negociaza cu Man. City pentru un varf de top!

Trupa lui Bilic a ratat toate tintele stabilite in aceasta vara pentru intarirea compartimentului ofensiv. Michy Batshuayi a semnat cu Chelsea, Carlos Bacca a fost convins sa ramana la AC Milan, in timp ce Benteke a semnat de curand cu Crystal Palace. „Ciocanarii” ramana, insa, hotarati sa-si cumpere un varf de calitate, in conditiile in care tehnicianul Bilic se confrunta cu un val de accidentari. Andy Carroll, Andre Ayew, Sofiane Feghouli, Dimitri Payet, Manuel Lanzini si Diafra Sakho sunt fotbalistii pe care croatul  u poate conta in acest moment.

Jucatorul pe care West Ham a pus acum ochii este Wilfried Bony. Ivorianului a primit un mesaj clar ca nu intra in vederile lui Guardiola, antrenorul lasandu-l pe atacant in afara lotului, in toate meciurile oficiale din actualul sezon.  De altfel, de la transferul la City, eveniment petrecut in ianuarie 2015, atacantul de 27 de ani a prins 36 de partide in tricolul „cetatenilor”, marcand doar 10 goluri.

inregistreaza-te - unibet

Deschide-ti acum un cont la Unibet – Ai un pariu fara risc de 150 ron la prima depunere!

Adus de la Swansea, Wilfried Bony a costat-o pe Manchester City 25 de milioane de lire sterline. In acest moment, internationalul din Coasta de Fildes este cotat la aproximativ 18 milioane de lire sterline, suma minima de la care vor incepe negocierile. West Ham va avea, insa, concurenta, presa din Anglia anuntand ca Bony are deja alte doua oferte tentante, din Turcia si China.

Urmeaza City

Dupa returul cu Astra din play-off-ul Europa League, West Ham United va evolua chiar pe terenul lui Manchester City. Contand pentru etapa cu numarul 3 din Premier League, disputa programata duminica de la ora 18:00, o are favorita certa pe City. Doar 1.29 este la Unibet cotatia unui succes al liderului din Premier League. Varianta X2 primeste cota 3.75!

Manchester City – West Ham: Cote Unibet – 1.29  5.75  10.50

Foto: chroniclelive.co.uk

Pachetul de Bun Venit Unibet iti ofera un Pariu fara Risc, Transmisiuni Live si Cote de Top

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu