West Ham – Swansea | S-au marcat 10 goluri in ultimele doua meciuri directe! Derby al retrogradarii

swansea west ham

Premier League, etapa a 32-a. West Ham United (locul 15, golaveraj 41-57) lupta pentru evitarea retrogradarii si are duel acasa cu Swansea (locul 18, golaveraj 37-66), prima echipa sub linie. In tur a fost 4-1 pentru West Ham in deplasare!

Cotele partidei (sambata, 17:00)
West Ham – Swansea
2.12 3.60 3.65
Pariati online pentru a incasa BONUSUL!
Avantajul pe care il are 888Sport este platforma prietenoasa cu sistemul userilor, care se incarca rapid. Serviciile bancare sunt ireprosabile si exista suport pe chat live non-stop. Depunerile sunt procesate instant, in timp ce retragerile dureaza cateva zile, in functie de metoda aleasa. 888Sport vine cu o gama variata de pariuri pe totaluri goluri/puncte la fotbal, baschet, tenis si handbal. Intrati acum pentru a profita si de bonusul live de la casino!

Golurile nu pot lipsi din acest duel!

West Ham este o echipa care prefera un stil direct, cu mingi lansate pe varful Andy Carroll, o adevarata „bestie” in aer. Echipa lui Slaven Bilic e o specialista a fazelor fixe si mereu obtine multe cornere, iar aici se poate repeta scenariul. Defensiva galezilor nu rezista bine sub presiune, Swansea avand cea mai modesta aparare din liga. Valoric, este un meci destul de echilibrat, dar ambele au un stil de joc orientat spre ofensiva. Nu va fi o remiza plictisitoare la Londra!

Ultimele doua meciuri directe au avut cate 5 goluri

Povestea meciurilor directe exprima echilibrul, dar nu neaparat in fiecare meci in parte. Ultimele doua dueluri au adus cate o victorie de fiecare parte, in deplasare, cu 4-1! In tur a fost 4-1 pentru „ciocanari”, intr-o perioada in care defensiva galezilor era in vrie. Lucrurile nu s-au schimbat foarte mult, dar Swansea e ceva mai combativa astazi. In rest, am vazut 3 victorii pentru West Ham si doua remize in ultimele 6 partide dintre ele, golurile fiind o obisnuinta.

West Ham a ajuns iar la retrogradare

Trupa lui Slaven Bilic credea ca si-a rezolvat sezonul la un moment dat, dar o serie de 5 infrangeri consecutive au readus londonezii in zona periculoasa. De aceea acest joc cu Swansea devine foarte important, pentru ca o noua infrangere ar putea „dinamita” situatia in zona retrogradarii. In fond, cu o victorie in deplasare, Swansea s-ar apropia la doar doua puncte de West Ham! Dar nici galezii nu sunt in forma si au doar o victorie in 7 partide.

S-au marcat cel putin trei goluri in 10 din ultimele 11 partide ale lui West Ham, in vreme Swansea a primit cel putin doua goluri in 9 din ultimele 10 deplasari. Adaugam la aceste cifre si faptul ca „lebedele” au 4 infrangeri consecutive in deplasare, ceea ce o face pe WHU favorita. Dar nu vom risca un pariu pe victorie in acest derby al retrogradarii, dar stim ca golurile nu vor lipsi, pentru ca ambele vor ataca pentru a obtine punctele.

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu