Wimbledon 2017: Cel mai prestigios turneu de tenis incepe luni! Halep tinteste in continuare prima pozitie!

Wimbledon
Wimbledon 2017

Luni incepe al treilea turneu de Grand Slam a anului. Turneul ce se joaca la All England Club este singurul turneu major ce se disputa pe iarba. Aceasta va fi editia cu numarul 131 a turneului de la Wimbledon.

Toti participantii isi vor imbraca echipamentele albe, traditionale la Wimbledon, si vor intra pe teren sa joace la prestigiosul turneu, ce are in acest an premii de 31.600.000 lire sterline.

Romani la Wimbledon

Anul acesta, pe tablourile turneelor de simplu avem sase jucatori. La feminin vor juca Simona Halep, Monica Niculescu, Irina Begu, Ana Bogdan si Sorana Cirstea, in timp ce Marius Copil este singurul nostru reprezentant de pe tabloul masculin.

Simona Halep este cap de serie numarul doi pe tabloul turneului feminin, dar este doar a saptea favorita, conform cotelor oferite de 888sport. Petra Kvitova (5.00) si Karolina Pliskova (5.50) au conform casei de pariuri cele mai bune sanse la castigarea turneului. Britanica Johanna Konta are cota 16.00. Kerber, numarul 1 mondial, are cota 17.00, Simona avand cota 18.00.


Toti noii clienti pot beneficia de BONUSUL de 1000 RON oferit de 888sport »» Click pentru inscriere!

Simona Halep debuteaza cu un meci impotriva Marinei Erakovic, jucatoare venita din calificari. Constanteanca nu ar trebui sa aiba probleme in aceasta partida. Dintre celelalte jucatoare, Irina Begu are cea mai buna cota la calificarea in turul secund (1.66). Ea va juca impotriva unei reprezentante a gazdelor: Naomi Broady. Sorana Cirstea are cota 1.78 sa treaca de Kiki Bertens. Jucatoarea olandeza ocupa locul 24 in ierarhia WTA. Monica Niculescu si Ana Bogdan sunt vazute ca avand a doua sansa in confruntarile din primul tur. Monica va juca impotriva Magdalenei Rybarikova, in timp ce Ana o va intalni pe Ying-Ying Duan. Ele au cote de 3.40 si respectiv 3.30 sa se impuna in aceste confruntari.

Marius Copil va juca in primul tur cu polonezul Peter Gojowczyk. Romanul este favorit in fata jucatorului ce ocupa pozitia 80 in clasamentul ATP. Roger Federer este principalul favorit de la masculin, avand la 888sport cota 3.25 la castigarea turneului. Il urmeaza Rafa Nadal (5.50), Novak Djokovic (6.50) si Andy Murray (7.00).

La dublu, Horia Tecau va juca impreuna cu Jean-Julien Rojer. In primul tur ei vor infrunta perechea Thanasi Kokkinakis/Jordan Thompson. Florin Mergea si Aisam Ul Haq Qureshi joaca impotriva lui Martin Klizan si Dmitry Tursunov. Marius Copil face pereche cu Fernando Verdasco, cei doi avand o misiune dificila impotriva lui Raven Klaasen si Rajeev Ram.

La dublu feminin, Monica Niculescu si Raluca Olaru se vor confrunta in primul tur. Ele joaca impreuna cu Hao-Ching Chan si respectiv Veronica Cepede.

Lupta pentru locul 1 in clasamentul WTA

Kerber, Halep si Pliskova isi continua lupta pentru prima pozitie in ierarhia mondiala. Nemtoaica are cele mai multe puncte de aparat, dupa ce anul trecut juca finala. Simona a fost eliminata in sferturi, tocmai de Kerber si are o noua oportunitate excelenta de a urca pe prima treapta a clasamentului. Totusi, Pliskova, eliminata in turul doi anul trecut, are cele mai putine puncte de aparat si ar putea sa devina noul lider mondial dupa acest turneu.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu