Wimbledon 2015: Astazi aflam finala feminina!

sharapova wimbledon mastersul de la roma sursa foto sports.ndtv.comSportivele ce vor juca pentru accederea in ultimul act al competitiei sunt Serena Williams, Maria Sharapova, Garbine Muguruza si Agnieszka Radwanska. Din nou, Freddy Krueger, cel care ne-a introdus zilnic in programul editiei 2015 de la Wimbeldon, ne prefateaza aceste dueluri, propunandu-ne si o serie de pronosticuri.

Sursa foto: sports.ndtv.com

Wimbledon: Astazi aflam finala feminina!

Desi pare un duel extrem de echilibrat la prima vedere, Freddy nu-i da prea multe sanse Mariei Sharapova, in confruntarea cu Serena Williams. El mizeaza chiar pe un 2-0 la seturi in favoarea americancei. Incredibil, cele doua s-au infruntat pana in prezent de 19 ori, Serena trecandu-si in palmares nu mai putin de 17 succese!!! Doar in 3 dintre acestea, Sharapova a castigat un set.

Mult mai echilibrata pare a fi cealalta disputa. De altfel, la pariuri, nu Radwanska este cotata cu prima sansa, dupa ce Muguruza a reusit un Wimbledon 2015 de vis. De mentionat si faptul ca in ultimele 2 meciuri directe, ambele jucate anul acesta, castigatoare a fost jucatoarea din Spania.

Ponturi:

S.Williams – Sharapova, 2-0 (1.60)
Muguruza – Radwanska, peste 21.5 gameuri (1.75)
Muguruza – Radwanska, peste 2.5 seturi (2.15)


 

 

Cine va castiga sezonului regulat din Liga 1? Steaua e favorita, Dinamo are cota 13!

 


 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu