Wimbledon 2015: Djokovici vs Gasquet, in prima semifinala masculina!

Djokovic vs Simon

Novak-Djokovic tsonga wimbledonIn primul duel al careului de asi de la Wimbledon, incepand cu ora 15:00, Djokovici il intalneste pe francezul Gasquet. Dupa terminarea disputei, ii vom vedea la treaba pe Murray si Federer!

Djokovici – Gasquet

Nole lupta pentru a 3-a finala la Wimbledon, Grand Slem pe care l-a castigat in 2011 si 2014. Sarbul, cap de serie nr. 1 al competitiei a reusit pana in prezent un parcurs aproape perfect. Emotii doar in optimi, cu Anderson, meci in care a si pierdut singurele 2 seturi din cadrul turneului. In rest, victorii cu 3-0 contra lui Cilic, Tomic, Nieminen si Kohlscreiber! Inca un aspect ce trebuie neaparat mentionat: Nole s-a confruntat cu Gasquet in 13 partide, impunandu-se in 12 dintre acestea! Cele mai recente succese au venit in 2015, la Roland Garros si Boodles Challenge. Pe zgura franceza a fost 3-0 pentru Djokovici, dar in al doilea joc, disputat pe iarba, cei doi au luptat formidabil: 6-4, 6-7, 10-8!

Al 21-lea favorit de la Wimbledon, Gasquet este intr-o anumita masura, surpriza intrecerii. Aceasta cu atat mai mult cu cat francezul de 29 de ani nu mai reusise, de la editia din 2007 a competitiei, nicio alta calificare in semifinalele de la Wimbledon. Intr-o forma de zile mari insa, Gasquet a trect rand pe rand de Saville, De Schepper, Dimitrov, Kyrhios si Wawrinka, aflandu-se acum in fata unei imense calificari in marea finala.

Djokovici porneste cu prima sansa la pariuri, postura de favorit pe care si-o poate respecta. Totusi, Gasque ii poate ridica probleme!

Djokovic – Gasquet, peste 29.5 gameuri (1.50) – pont Freddy Krueger


 

Care crezi ca sunt meciurile de “peste 2.5 goluri” ale primei etape din Liga 1?


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu