Wimbledon 2018: Roger Federer, fara adversar in drumul catre titlul cu numarul 9!

Editia din 2018 a turneului de la Wimbledon va incepe in mod oficial pe data de 2 iulie, iar Roger Federer este considerat de catre bookmakeri ca fiind principalul favorit pentru cucerirea trofeului. 


In cautarea titlului cu numarul 9

Editia din 2018 a turneului de la Wimbledon se anunta a fi una extrem de spectaculoasa, avand in vedere concurenta care se anunta pentru numarul 1 mondial si campion en-titre, Roger Federer. In 2017, elvetianul a defilat pe iarba de la All England Club, reusind sa castige competitia fara sa cedeze set, adversarul sau din ultimul act fiind croatul Marin Cilic.

In acest sezon, la turneul care are premii totale de 15,982,000£, campionul elvetian ramane principalul favorit, in timp ce marele sau rival, Rafael Nadal (2 ATP), primeste sansa a 3-a din partea bookmaker-ilor, dupa Novak Djokovic. Accidentat in prima runda de la Halle, Alexander Zverev, numarul 3 mondial, este vazut ca al 4-lea favorit, in fata unor jucatori precum Juan Martin Del Potro sau Andy Murray.


Partidele de la Wimbledon se pot vedea in format LIVE VIDEO pe platforma unibet tv. Deschide-ti acum un cont la Unibet si vezi meciurile GRATUIT!

Cote Wimbledon 2018 – Masculin


Deschide-ti acum un cont la Unibet si intra in posesia pachetului BONUS de bun venit » 250 lei GRATUITI pentru pariurile tale!

Citeste si:
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu