Wimbledon, anulat | Turneul englez nu poate respecta conditiile de securitate si lumea tenisului se confrunta cu „conflict” si „haos”

Organizatorii turneului de Grand Slam de la Wimbledon sunt gata sa anunte anularea competitiei din 2020, din cauza pandemiei care a „paralizat” intreaga lume. Informatia a fost facuta publica luni dimineata, de catre vice-presedintele Federatiei Germane de Tenis, Dirk Hordorff.

Oficialii All England Lawn Tennis Club refuza organizarea turneului de la Wimbledon fara spectatori, dar si-ar fi dorit startul pe 29 iunie. Mai nou, Federatia Germana a aflat despre intentia din ce in ce mai serioasa de anulare a turneului englez, care nu se poate conforma masurilor de precautie impuse la nivel guvernamental. Nu este singurul turneu invaluit in controverse in acest moment.

La inceputul lunii, organizatorii de la Roland Garros au socat lumea tenisului, dupa ce au decis unilateral sa amane competitia pentru luna septembrie, fara consultari prealabile. Hotararea lor a aruncat „in aer” calendarul pe 2020, fiindca multe turnee din acea perioada nu-si mai au locul in calendar. Multi jucatori si oficiali au criticat aspru abordarea francezilor.

Intr-un interviu in presa locala, Dirk Hordorff a propus solutionarea acestui conflict: „Fie Federatia Franceza de Tenis isi impune noua data de disputare si intra in confict cu lumea tenisului, fie incep negocierile intre parti, pentru solutionarea unui plan care ii ajuta pe toti. Jucatorii nu vor sa piarda punctele din clasament si Roland Garros-ul risca sa fie aruncat in haos”.

Cel mai probabil, turneul de la Roland Garros isi va face loc in calendar, dar cel de la Wimbledon va fi anulat, deoarece e foarte greu de inclus toate competitiile de Grand Slam in calendarul pe 2020. Click AICI pentru pariuri speciale pe sezonul de tenis! 

Vizitati pagina noastra de Facebook!

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Vrei 500 de RON GRATIS pentru pariurile tale? Deschide-ti cont online la Fortuna, cu un simplu CLICK aici. La primul depozit primesti bonusul! 

Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu