Wimbledon: Astazi joaca Halep, Niculescu si Mitu!

halep 2 bilet de pariuri sports.ndtv.comDupa un start de competitie animat si astazi avem programata partide extrem de interesante la Wimbledon. Printre acestea, duelurile in care vor fi angrenate Simona Halep, Monica Niculescu si Andreea Mitu.

Sursa foto: sports.ndtv.com

Jana Cepelova (Slovacia) vs Simona Halep (3)

Simona tinteste la Wimbledon 2015, cel putin reeditarea performantei de anul trecut, cand a atins faza semifinalelor. Prima adversara a jucatoarei noastre va fi slovaca Jana Cepelova, a 106-a clasata in ierarhia WTA. Meciul se disputa pe terenul 1, dupa terminarea disputei dintre Nadal si Bellucci.
Cele doua s-au mai infruntat la editia 2014 a US Openului, partida castigata clar de Simona, scor 6-2, 6-1. De precizat si faptul ca Cepelova nu are niciun meci pe iarba castigat in acest sezon, parasind inca de la debut turneele WTA Birmingham si Nottingham. Halep vine dupa sfertul pierdut la Birmingham.

Cote
Victoria Simonei cu 2-0 la seturi primeste cotatia 1.22, in timp ce o victorie la 8 sau mai multe gameuri diferenta, are cota 1.90.

Monica Puig (Porto Rico) vs Monica Niculescu

Va conta foarte mult in acest joc faptul ca Monica si-a facut deja „mana” pe iarba. La Nottingham, jucatoarea noastra, locul 48 mondial, a jucat jucat finala, iar la Eastbourne a bifat 3 tururi. Puig, pozitia a 91 WTA,  a depasit doar 2 tururi la Nottingham, iesind din prima faza a intrecerilor de la Birmingham si Eastbourne.
Un singurt meci direct intre cele doua, anul trecut la Guangzhou în sferturile de finală. Monica Niculescu se impunea atunci fara emotii, pierzand doar 4 gameuri.

Cote
Si in confruntarea de astazi, Monica are prima sansa. Cota oferita Monicai la victorie este de 1.36-1.40.

Andreea Mitu vs Olga Govortsova (Belarus)

Cu un moral excelent dupa optimile jucate la Roland Garros, Andreea Mitu are ca tinta o performanta cat mai buna si pe iarba de la Wimbledon.
Va fi prima confruntare directa dintre cele doua. Mitu a bifat doar un singur meci pe iarba in acest sezon, pierdut la Den Bosch, in fata americancei Vandeweghe. Venita din calificari, Govortsova a testat deja iarba de la Wimbledon. Pana a patrunde pe tabloul principal, bielorusa clasata pe locul 122 in lume, le-a invins pe Date Krumm, Torro-Flor si Liu.

Cote
Andreea porneste cu sansa a doua in meci, cota unei victorii a romancei fiind 3.40! Pariul pe Mitu, cu handicap +4.5 are o cota de 1.80. Minim un set castigat de jucatoarea noastra, primeste cotatia 1.83.


 

Brommapojkarna – Mjallby: Info si pont!


 

 

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu