Angelique Kerber si-a luat revansa! Sportiva din Germania opreste marsul Serenei la Wimbledon!

Wimbledon

Dupa ce in urma cu doi ani Kerber pierdea finala de la Wimbledon in fata Serenei Williams, nemtoaica si-a luat astazi revansa, castigand in doua seturi!


Kerber – Williams 6-3 6-3

Angelique Kerber si-a pierdut o singura data serviciul in cele doua seturi jucate in finala cu Serena Williams. Jucatoarea americana a cedat nu mai putin de trei break-uri in primul set, pierdut cu 6-3. Lucrurile au mers mai bine pentru Serena in partea a doua a meciului, dar numai pana la jumatatea setului. Kerber a facut break-ul la scorul de 3-2 si nu s-a mai uitat inapoi. A fost 6-3, 6-3, iar nemtoaica a reusit sa castige titlul la Wimbledon la a doua finala disputata. In urma cu doi ani, Serana o invingea pe Angelique, 7-5, 6-3.

Rezultatul a fost neasteptat pentru unii, dar nu si pentru noi! Pariuri1x2 ti-a dat ponturile castigatoare! Am avut trei propuneri, printre care si una de cota 2.75. toate au fost castigatoare!


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

Clasamentul WTA dupa Wimbledon

Succesul de la Wimbledon o propulseaza pe Kerber de pe locul zece al clasamentului WTA pana pe patru. Cele 1300 de puncte castigate de Serena Williams o urca pana pe locul 28 in lume, jucatoarea americana facand un salt de 153 de pozitii. Desi a fost eliminata prematur, Sloane Stephens atinge cea mai buna clasare a carierei, locul 3! Acest lucru este posibil dupa ce Garbine Muguruza, castigatoarea de anul trecut a turneului si precedenta ocupanta a ultimei pozitii a podiumului, a iesit inca din turul secund. Iberica a pierdut patru pozitii in clasament.

Simona Halep isi pastreaza prima pozitie, cu un avans de 831 de puncte fata de Caroline Wozniacki. Punctele castigate la Wimbledon o duc pe Mihaela Buzarnescu pe locul 25 in lume, un record personal!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 3 0


Lasa un comentariu