Wimbledon: Se joaca sferturile masculine!

Novak-Djokovic tsonga wimbledonWimbledon, sferturi de finala! Doar un singur jucator calificat in aceasta faza, nu a fost cotat drept cap de serie in cadrul competitiei. Este vorba de Vasek Pospisil, actualmente, al 56-lea jucator in ierarhia ATP.

Wimbledon: Sferturi de finala pe tabloul masculin

Canadianul il va intalni in aceasta faza pe favoritul gazdelor, Andy Murray, partida ce va incepe la ora 15:00. Britanicul a ajuns destul de lejer in sferturi, pierzand doar 2 seturi in cele 4 dueluri: 3-1 vs Karlovic, 3-1 vs Seppi, 3-0 vs Hasse si 3-0 vs Kukushkin.

Tot de la ora 15:00, Roger Federer cauta sa bifeze o noua semifinala la Wimbledon, dupa intalnirea cu Gilles Simon. Este a 7-a confruntare directa, in ultimele 5, Federer reusind de fiecare data sa se impuna. In primul duel pe iarba dintre cei doi, Simon este insa decis sa-i faca viata cat mai grea rivalului elvetian.

Djokovici – Cilic incepe de la ora 17:00. Nole a trecut fara emotii de primele tururi ale Wimbledonului, insa a avut un meci extrem de greu cu Anderson, in optimi. Cilic se poate ridica la nivelul prestatiei sud-africanului!

Wawrinka – Gasquet poate fi cel mai echilibrat duel al zilei. La treaba vom vedea doi jucatori foarte apropiati din punct de vedere valoric si al performantelor inregistrate in ultima perioada.

Wimbledon: Sferturi de finala pe tabloul masculin – Ponturi!

G.Simon – R.Federer, peste 3.5 seturi (2.10)
Pospisil – Murray, 0-3 (1.40)
Djokovic – Cilic, peste 34.5 gameuri (1.65)
Djokovic – Cilic, peste 3.5 seturi (2.25)
Wawrinka – Gasquet, peste 3.5 seturi (1.45)
Wawrinka – Gasquet, victorie Gasquet cu +1.5 seturi (1.90)


 

Programul primei etape din Liga 1: Ore, televizari, cote!


 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu