Loto Win For Life 10/20: Extrageri din ora in ora » Câștiguri mari cu mize mici! Afla tot ce trebuie sa stii!

Loto Win For Life este una dintre cele mai jucate loterii online din Romania. Aceasta a fost infiintata in Italia in anul 2009, fiind „sora europeana” a unei loterii din Statele Unite ale Americii. In cadrul acesteia se extrag 10 numere din intervalul 1-20. Extragerile au loc din ora in ora, in intervalul 08:00 – 24:00.

Loto Win For Life se remarca prin mai multe avantaje. Cel mai important dintre acestea este reprezentat de faptul ca sunt extrase nu mai putin de 10 numere din 20, sansele de a reusi sa mizezi pe numerele castigatoare fiind net superioare decat la o loterie clasica precum 6/49. Mai mult decat atat, faptul ca extragerile au loc din ora in ora iti confera mai multe posibile variante de a-ti construi strategia castigatoare – spre exemplu, poti miza pe aceleasi numere mereu sau poti investi in numerele ce nu au fost extrase la precedentele extrageri.

Loto Win For Life 10/20 este prezenta la doua dintre casele de pariuri online, Netbet si PublicWin. Asadar, acum poti paria de pe telefon sau tableta de oriunde te-ai afla. Mai jos gasesti informatii extrem de importante pentru Loto Win For Life 10/20, prezenta la cele doua case de pariuri amintite mai sus.

La NetBet, primele 5 bilete sunt fara risc!

Daca nu ai incercat pana acum pariuri loto online, acum e momentul! Pariaza din banii lor! Ce trebuie sa faci?

Pariază acum!

De exemplu: Cu o miza de 5 lei, doua numere iti pot aduce aproape 20 RON. Daca tintesti un castig mai mare, dar vrei si putina siguranta, poti incerca un bilet in sistem 6/7 si 7/7. De exemplu un bilet cu cel putin 6 numere castigatoare dintr-un total de 7  iti poate aduce un castig maxim de 968.75 RON (7 numere castigatoare).

La PublicWin ai cele mai mari cote!

Ca sa poti beneficia de cote marite pentru mai multe loterii, inclusiv Win For Life, trebuie sa le loghezi pe contul tau PublicWin. Daca inca nu ai un cont la PublicWin, iti poti deschide unul chiar acum, utilizand acest link special. Imediat dupa ce ti-ai deschis contul, poti solicita bonusul 100% BONUS până la 1000 RON pentru pariuri sportive!

Pariaza acum!

De exemplu: Cu o miza de 5 lei, doua numere castigatore iti aduce exact 20 RON. Daca tintesti un castig mai mare, cu un sistem 6/7 numere castigatoare dintr-un total de 7 poti castiga 1065.63 RON.


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 2 2


Lasa un comentariu