JO: Wlodarczyk prima femeie care a aruncat ciocanul la peste 80 de metri!

Aruncarea ciocanului e o proba pe care a pus stapanire Polonia in ultimii ani. Luni, 15 august, la ora 16:40 incepe finala feminina a concursului olimpic unde o vom putea urmari pe Anita Wlodarczyk.  


Rio: Orice medalie diferita de cea de aur e un esec pentru Wlodarczyk

Prima femeie din istorie care a aruncat peste 80 de metri si detinatoarea recordului mondial in urma unei performante de 81.08 metri, poloneza doreste sa isi adjudece singurul aur care ii lipseste. Campioana mondiala in exercitiu a castigat doar argintul la Londra, fiind invinsa atunci de rusoaica Tatyana Lysenko care a fost depistata pozitiv in luna aprilie a acestui an. Chiar daca campioana olimpica ar fi participat, Anita probabil ar fi pornit tot cu prima sansa in finala. E o proba in care recordul mondial s-ar putea sa se modifice in urma competitiei de la Rio, dar doar atleta poloneza are sanse sa isi depaseasca propriul rezultat.


Citește și:

inregistreaza-te - unibet


Principalele sale adversare in finala vor fi Betty Heidler din Germania, sportiva invinsa recent de poloneza la europenele de la Amsterdam, si chinezoaica Zhang Wenxiu. Cele doua aruncatoare de ciocan sunt medaliate cu bronz la Londra, respectiv Beijing. Pentru a-i pune probleme Anitei Wlodarczyk, Betty Heidler ar trebui sa arunce macar 79.42, egalandu-si astfel cel mai bun rezultat al carierei. Diferenta dintre sportive e sesizabila inca de la calificarile probei. Wlodarczyk a avut cea mai lunga aruncare (76.93), in timp ce chinezoaica Zhang Wenxiu a aruncat cu aproximativ 3.5 metri mai putin.


Cote-aruncarea ciocanului

Cotele propuse de Unibet sunt urmatoarele:

Aur Anita Wlodarczyk – cota 1.03, Locurile 1-3 – cota 1.01

Aur Zhang Wenxiu – cota 16.00, Locurile 1-3 – cota 1.55

Aur Betty Heidler – cota 21.00, Locurile 1-3 – cota 1.75

 


Sursa imagine: www.athleticsweekly.com


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu