Wolsburg – Bayern Munchen, primul meci al anului in Bundesliga

WolsburgBundesliga se reia la acest final de saptamana. In primul joc al anului si al returului, vineri, de la 21.30, Wolsburg va primi vizita liderului, Bayern Munchen.

Wolsburg
 
In pauza de iarna, Wolsburg a avut parte de un eveniment tragic.Tanarul mijlocas belgian Junior Malanda, si-a pierdut viata intr-un accident de masina, exact in momentul cand acesta se deplasa catre aeroport, pentru a se alatura colegilor sai in vederea stagiului de pregatire pe care Wolsburg l-a efectuat in Africa de Sud.
Cu moralul la pamant dupa tragedia care a zguduit cantonamentul „lupilor”, echipa lui Dieter Hecking a reusit totusi sa castige ambele amicale disputate in Africa de Sud. 4-3 cu Chippa United si 4-1 cu satelitul Ajax-ului de pe taram african, Ajax Cape Town. In ultimul amical premergator returului, Kevin deBruyne & comp.au dispus de formatia SC.Karlsruher, scor  cu 2-1.
Pe locul 2 la incheierea turului de campionat cu 34 de puncte (33-17), Wolsburg „va juca acest retur doar la victorie, pentru că Junior (n.r.Junior Malanda) asta si-ar fi dorit cu siguranta. Orice meci din acest campionat ii va fi dedicat lui” au declarat la unison antrenorul Hecking si jucatorii Niklaass Bedtner si Kevin deBruyne pentru site-ul clubului german.
Bayern Munchen
Dupa cum bine stim, Bayern a incheiat turul de campionat in fotoliul de lider. 45 de puncte castigate, cu 11 mai multe fata de adversara de astazi! Golaveraj uimitor pentru bavarezi: 41 de goluri marcate si doar 4 primite de Neuer, ocupantul pozitiei a 3-a in ancheta  „Fotbalistul anului 2014”.
 
In pauza competitionala, Bayern a bifat doar victorii. Atacul letal al echipei pregatite de Pep, si-a facut din nou treaba, inscriind 13 goluri: 4-1 cu Al-Hilal-ul lui Reghe, 4-1 cu o selectionata formata din jucatori ce evolueaza in Qatar (Qatar Stars)  si 5-1 cu Vfl Bochum. Guardiola & comp incep returul Bundesligii avand ca obiectiv majorarea distantei fata de urmaritoare. Sunt ceva probleme la club, aici fiind vorba de relatia lui Pep cu Matthias Sammer, directorul clublui. Guardiola isi va vedea insa de treaba, cel putin pana in vara, cand, conform presei internationale, este posibil ca tehnicianul sa se desparta de Bayern, cu destinatia Manchester City.
Echipele probabile
Benaglio – S. Jung, Naldo, Knoche, Rodriguez – Luiz Gustavo, Arnold – Vieirinha, De Bruyne, Perisic – DostNeuer – Rafinha, J. Boateng, Dante, Juan Bernat – Xabi Alonso – Robben, T. Müller, Schweinsteiger, Ribery – Lewandowski

Ce putem paria 

Se intalnesc doua echipe cu atacuri foarte bune.  Wolsburg care ne propune tripleta deBruyne-Perisic-Dost, dar Bayern iese la lupta cu  „magicul 3”, cum l-au numit nemtii, Robben-Ribery-Lewandowski. Spectacolul n-ar trebui sa lipseasca. Vom alege pariul „over 2.5 goluri in meci„, varianta pe care casele de pariuri ne-o ofera intr-o cota de 1.50.
Alte variante de pariere
-Ambele echipe marcheaza.Cota 1.65
-Ambele echipe marcheaza si over 2.5 goluri.Cota 1.85
(Alyn Mirea)


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu