ZI PERFECTA pentru romance la Doha! Avem patru sportive in optimi!

transmisiuni live

Sorana Cirstea, Monica Niculescu si Mihaela Buzarnescu s-au alaturat Simonei Halep in optimile turneului WTA din Qatar, de la Doha.


Sorana Cirstea si Mihaela Buzarnescu produc noi surprize!

Sorana Cirstea a fost prima dintre cele trei care au jucat. Ea a avut un meci echilibrat cu Elise Mertens, dar a reusit de fiecare data sa isi ridice jocul cand a avut nevoie. Profitand mai bine de sansele de break, Sorana s-a impus in final cu 7-5, 6-4.

Monica Niculescu era favorita in meciul cu Magdalena Rybarikova. Ea a pierdut insa primul set, cu 8-6 in tiebreak. Si-a revenit in setul secund, facand trei breakuri consecutive. A castigat setul cu 6-2, macinandu-si adversara cu loviturile sale consacrate. In decisiv jocul a continuat intr-un mod similar. Monica a reusit alte doua breakuri, ducand scorul la 3-0. Atunci jucatoarea saa cerut o interventie a medicului, in urma careia a decis sa se retraga. Astfel, Monica Niculescu a avansat in turul urmator.

Ziua excelenta a fost incheiata de Mihaela Buzarnescu, care a reusit surpriza zilei. Ea a castigat meciul cu numarul 6 mondial, Jelena Ostapenko, in doar o ora si sapte minute. Jucatoarea letona a avut foarte putine momente in care a reusit sa parca ca ramane in meci, partida incheindu-se cu scorul de 6-1, 6-3.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

Monica Niculescu poate contribui la revenirea Simonei Halep pe prima pozitie!

In turul urmator al turneului de la Doha fiecare dintre cele trei romance vor intalni jucatoare din primele zece ale lumii. Mihaela Buzarnescu are cea mai accesibila adversara, ea intalnind-o pe Julia Goerges (10 WTA). Sorana Cirstea va juca impotriva Garbinei Muguruza (4 WTA). Iberica are cota 1.30 la victorie. Pe succesul Soranei puteti paria la o cota de 3.60.

Monica Niculescu are cel mai dificil meci. Ea o va intalni pe Caroline Wozniacki, lidera mondiala. Un succes al Monicai ar fi extraordinar si pentru Simona Halep, care ar avea o sansa excelenta de a reveni pe prima pozitie a clasamentului WTA. Daneza este insa mare favorita, cu o cota de 1.20, fata de cota de 4.50 a Monicai.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu